18 Οκτωβρίου 2018

ΣΕΜΕΛΗ MOUNTAIN RESORT στο Ελατοχώρι

Σύμφωνα με το μύθο ο θεός Δίας εγκατέστησε στα Πιέρια όρη την όμορφη ερωμένη του Σεμέλη για να μπορεί να την βλέπει και να την επισκέπτεται από τον θρόνο του στον Ολυμπο. Σήμερα, μια άλλη Σεμέλη, πανέμορφη κι αυτή, αγναντεύει νωχελικά τον Ολυμπο και σας περιμένει για να σας προσφέρει

Ξενοδοχείο Νικέλλη στο Ελατοχώρι

Στο μαγευτικό Eλατοχώρι, το Ξενοδοχείο Νικέλλη γίνεται σημείο συνάντησης της παράδοσης με το σήμερα και μια αφορμή για απόδραση όλο το χρόνο σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και έναν τόπο διαμονής με προσωπικότητα.

Για γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες...."Εργαστήρι των Πιερίδων" στο Ελατοχώρι !Στο "εργαστήρι των πιερίδων" θα βρείτε όλα τα είδη φρούτων σε γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα!!

Απολαύστε το καφεδάκι σας αλλά και παραδοσιακά γλυκά στο Cafe Ίταμος στο Ελατοχώρι

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο Ίταμος Cafe δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού με θέα τον Όλυμπο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή μοναδικά τοπικά παραδοσιακά γλυκά.

Μ.Αλεξάνδρου 39
Ελατοχώρι

Τηλέφωνο +30 2351 082942

Συναυλία για καλό σκοπό στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας

Μια μεγάλη συναυλία προετοιμάζεται αυτές τις μέρες με πρωτοβουλία του δήμου Δίου – Ολύμπου και τους φορείς των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίου Σπυρίδωνα και Λεπτοκαρυάς για σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό.

Αστυνομικός θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από 6 Πακιστανούς

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Νίκαια με θύμα έναν αστυνομικό ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από έξι Πακιστανούς.

Ο Καραγκιόζης στο πανί και στη σκηνή στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων


Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΥ την Κυριακή 21/10 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

Ο Καραγκιόζης στο πανί και στη σκηνή με τον Τάκη Βαμβακίδη στο ρόλο του ζωντανού καραγκιόζη.

Κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Αθανασίου Αστερίου πλησίον του 9ου Δημοτικού ΣχολείουΣυνέχεια των παρεμβάσεων, που δίνουν άλλη πνοή στην πόλη, βελτιώνουν την ποιότητα και την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων, αναβαθμίζουν τις γειτονιές του Δήμου Κατερίνης και εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές,

Ψησταριά - Κρεοπωλείο Ζαρκάδα Βασιλική στο Ελατοχώρι

Υπεύθυνος ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

σπεσιαλιτέ λουκάνικα χωριάτικα
ΤΗΛ.2351082174 ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με δενδροφυτεύσεις ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις ανάπλασης στην οδό ΚιλκίςΜε στοχευμένη φύτευση δέντρων στην άσφαλτο, η οποία συμβάλλει στην αλλαγή του μικροκλίματος, με μείωση της μέσης θερμοκρασίας, ενώ δημιουργούνται σκιερά τμήματα και διαμορφώνεται φιλικό περιβάλλον για κατοίκους και επισκέπτες συνεχίστηκαν 

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης οδοστρώματος στο ΣβορώνοΜε ικανοποιητικούς ρυθμούς, πραγματοποιούνται οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης οδοστρώματος στον οικισμό του Σβορώνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.