1 Οκτωβρίου 2020

Πρόσληψη ενός Ουρολόγου στο Νοσοκομείο Βέροιας & ενός Παθολόγου στο Νοσοκομείο Νάουσας
Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Νοσηλευτική Μονάδα Βέροιας σύμφωνα με την αριθ. πρωτ: Γ4α/Γ.Π. 54849/21-9-2020 Απόφαση του Υφυπουργού Υγείας, με θέμα «Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ»,

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος στην Πιερία
Το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στον τομέα Αγροτικών Απόστολος Πάνας, έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας , επισκέπτεται τον Νομό Πιερίας.

Το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας επισκέφτηκε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου
Το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας - Πιερίας επισκέφτηκε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαΐδου Κατερίνα για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού .

Μίλησε στους μαθητές και στους δασκάλους τους για τον Αθλητισμό και τα οφέλη του, για την πορεία της στον αθλητισμό ,τις επιτυχίες της και τους μελλοντικούς στόχους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του ΤΟΚΙΟ 2021!

Κατασκευή τοπικού δικτύου ομβρίων στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου Δημοτικού Σχολείου (περιοχή Τιμίου Σταυρού), βρίσκει επιτέλους τη λύση του. Ο λόγος για την κατασκευή από τη ΔΕΥΑΚ τοπικού δικτύου ομβρίων, επί της οδού Τυρταίου, με παράλληλη κατασκευή σχαρών, για την ομαλή απορροή και τη μη συγκράτηση λιμναζόντων υδάτων.

Καθαρισμός ρέματος στον Κάτω Άγιο Ιωάννη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Πιερία: Γυναίκα και ανήλικοι αφαίρεσαν τσαντάκι με 1000 ευρώ
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε

δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας και δύο ανήλικων

ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των

αστυνομικών, το μεσημέρι της 25 ης Σεπτεμβρίου 2020 αφού

διέρρηξαν ένα Ι.Χ.Ε. όχημα που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της

Πιερίας, αφαίρεσαν μέσα από αυτό ένα τσαντάκι που περιείχε το

χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα, σύμφωνα με

δήλωση του παθόντα και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα. Το όχημα

που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Εντυπωσιασμένοι Πολωνοί κτηνίατροι από το κυνοκομείο Κατερίνης και τον τρόπο δαιχείρισης των αδέσποτων
Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus και ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ζώων, το κυνοκομείο Δ.Κατερίνης επισκέφθηκαν τέσσερις Πολωνοί κτηνίατροι τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Σε εξέλιξη η υλοτόμηση στην επιφάνεια του Φράγματος Εξοχής
Εναρμονιζόμενο με την υπόδειξη της Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνέχιση ανάπτυξης δασικής βλάστησης στην επιφάνεια του χωμάτινου Φράγματος Εξοχής, στην υλοτόμηση – καθαρισμό της έκτασης που καταλαμβάνει το Φράγμα, προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Αστόρια: "Έφυγε" από τη ζωή ο Κατερινιώτης Δημήτριος "Ντάκης" Κιβωτίδης σε ηλικία 83 ετών

 


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:56 π.μ., σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος "Ντάκης" Κιβωτίδης γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1936 στο Σουχούμι της Γεωργίας στη Ρωσία. Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά τελικώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε για τις γειτονιές των αγγέλων περιτριγυρισμένος από όλα τα μέλη της οικογένειάς του στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.