10 Μαρτίου 2021

Τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Σε τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Εικόνα εγκατάλειψης στο κοινοτικό κατάστημα του Δίου και πρώην Δημαρχείο


Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το κοινοτικό κατάστημα του Δίου και πρώην Δημαρχείο Δίου. Εικόνα εγκατάλειψης, που δεν έγινε προφανώς τον τελευταίο χρόνο, εικόνα που δεν τιμά την ιστορία του τόπου και την περιοχή μας. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Τσαρέλα και το τοπικό συμβούλιο ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευών και σύντομα το κτίριο θα παραδοθεί όπως πρέπει, ευπρεπισμένο και αντάξιο του τόπου που αντιπροσωπεύει.

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Κρατούσαν όμηρους μετανάστες σε στάνη στην Πιερία
Σε άθλιες συνθήκες, σε μία παλιά βιοτεχνία, ζούσαν φυλακισμένοι μετανάστες. Το κύκλωμα διακίνησης που εξαρθρώθηκε από την οικονομική αστυνομία Βόρειας Ελλάδας, τους κρατούσε ομήρους, μέχρι να πληρώσουν οι συγγενείς τους το τίμημα της διακίνησης, 2.500 ευρώ ο καθένας.

Πήλιο: 50χρονος προσπάθησε επανειλημμένα να βιάσει 15χρονη!
Δεν σεβάστηκε το καινούργιο σπιτικό, που έφτιαξε ο αδερφός του με τη νέα του σύντροφο και το 15χρονο κοριτσάκι της. Εβαλε στο μάτι την ανήλικη και παρά το νεαρό της ηλικίας της φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ηρθε σε επαφή μαζί της με διάφορα προσχήματα σαν «θείος» και σύμφωνα με καταγγελία προσπάθησε να τη βιάσει και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

38 καταστήματα της ΔΕΗ με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας -Εκτός λίστας η Κατερίνη

 


Στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της, η ΔΕΗ διευρύνει από τις 08/03/2021 το ωράριο λειτουργίας σε επιπλέον 5 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων, που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο σε 38.

Μειώστε λίγο τις Απευθείας Αναθέσεις και δώστε 500 Ευρώ σε κάθε Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο
Με την πανδημία να έχει προκαλέσει τεράστια υγειονομική και οικονομική ζημία σε όλους τους Έλληνες και όλους τους δημότες του Δήμου Κατερίνης, κάποιες από τις «παράπλευρες απώλειες» είναι οι τεράστιες δυσκολίες των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων μας. Ουσιαστικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν εδώ και 1 χρόνο, δεν έχουν έσοδα και οι υποχρεώσεις σε πολλές περιπτώσεις τρέχουν.

Σε εξέλιξη επιχείρηση καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους Εργατικών Κατοικιών
Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου, τις οποίες υλοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, στοχεύοντας στη διασφάλιση της πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στο Ναό.

Βιώνουμε σκληρούς καιρούς, παντού αναλγησία......
Βιώνουμε σκληρούς καιρούς, παντού αναλγησία
άνθρωπος για τον άνθρωπο δεν δίνει σημασία.


Με όλα αυτά τα φοβερά της πατρίδας μας δεινά
κόσμος εξουθενωμένος το φωνάζει πως πεινά.

Απομάκρυνση περιπτέρου στην Ολυμπιακή ακτή
Με στόχο να απελευθερωθούν ζωτικοί κοινόχρηστοι χώροι και να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πεζών, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειές του για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων.