3 Μαρτίου 2018

Φοιτητική ζωή στις Σέρρες! Ο δεκάλογος!Οι Σέρρες φημίζονται για τη φοιτητική τους ζωή, και σίγουρα όχι τυχαία.

Πάμε να δούμε σε έναν πλήρη δεκάλογο, τους λόγους που οι Σέρρες προσφέρονται για γαμηστερά φοιτητικά χρόνια.

1. Μπορεί το κέντρο της πόλης να θυμίζει μεγαλούπολη, με το τσιμέντο να επικρατεί, είναι περιτρυγιρισμένη με απίστευτης φυσικής ομορφιάς σημεία.

Φοιτητική ζωή στην Κοζάνη! Ο δεκάλογος!Η Κοζάνη είναι περίφημος φοιτητικός προορισμός για τους νεαρούς και τις νεαρές με «πολυτεχνικές» διαθέσεις, και σίγουρα όχι μάταια!


Για να μην μένουμε, όμως, σε απλές δηλώσεις, πάμε να δούμε 10 λόγους για τους οποίους η Κοζάνη είναι ο απόλυτος προορισμός για φοιτητές.

Δεκαοκτώ χρόνια μεγάλης προσφοράς από τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως ΚίτρουςΔεκαοκτώ χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσαν την Πέμπτη 1 Μαρτίου τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος», αποτελούν από τις σημαντικότερες διακονίες της τοπικής Εκκλησίας προσφέροντας καθημερινά σε απόρους και ενδεείς Πιεριείς περίπου 500 μερίδες φαγητού, με την καθοριστική συνδρομή ενός στρατού αγάπης εθελοντών και εθελοντριών.

«Ορειβατικά Ατυχήματα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση»Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στο κτίριο του Διοικητηρίου της ΠΕ Πιερίας (αίθουσα συσκέψεων, 4ος όροφος, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 40 – Κατερίνη), με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη επιχειρησιακής κλίμακας με θέμα: «Ορειβατικά Ατυχήματα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση» υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά Δημοτικού 6-12 ετώνΜε στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα δημόσιας υγείας, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί δωρεάν έλεγχο όρασης σε παιδιά Δημοτικού 6-12 ετών.

Βιβλιοφιλικές δράσεις από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. ΠιερίαςΓια 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας διοργανώνει τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος ο οποίος αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας.

Παράλληλα φέτος και κατά τη διάρκεια της Άνοιξης, ξεκινώντας από τις αρχές του Μαρτίου και φτάνοντας έως τα μέσα Μαΐου, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και στο κέντρο της Κατερίνης θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις.
ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία ενέχεται σε πλήθος διαρρήξεων οικιώνΕξαρθρώθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική οργάνωση-συμμορία, η οποία ενέχεται σε πλήθος διαρρήξεων οικιών, απόπειρα κλοπής από δημοτικό κατάστημα, κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας και περίπτωση ληστείας που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.