22 Ιουνίου 2021

ΣΦΚ Πιερικος Αρχέλαος Επιστροφή στην αγωνιστική δράση!
Ύστερα από πολύμηνη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, αύριο επιστρέφει ο Πιερικός Αρχέλαος στην ενεργό δράση.
Η αρχή θα γίνει από την ομάδα των παίδων που θα φιλοξενηθεί στο Β΄ΔΑΚ από την ΑΚΕΠ στις 16.00, ενώ συνέχεια θα πάρουν οι κορασίδες και οι έφηβοι το προσεχές δΙάστημα.

Φύγαμε για Πιερία! Πλαταμώνας, Λεπτοκαρυά – Παραλία Κατερίνης, Λιτόχωρο – Νέοι Πόροι

 


Φύγαμε για Πιερία!

Η Πιερία είναι γνωστή κυρίως για τον Όλυμπο. Όμως το φυσικό της κάλλος, οι μοναδικές διαδρομές με αυτοκίνητο και οι δαντελωτές ακτές της  δεν μπορούν παρά να μαγέψουν τον ταξιδιώτη. Τον επισκέπτη που την  έχει επιλέξει είτε για την ξεκούραση, είτε για την απόδραση του.

Αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες καθηγητής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για καθηγητή πιάνου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες.

Σύμφωνα με το «Κοινωνία Ώρα MEGA», τέσσερις κοπέλες έχουν καταγγείλει τον συγκεκριμένο καθηγητή σε βάθος 12ετίας, ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στην Δικαιοσύνη.

Συνελήφθη ο πλοίαρχος της γραμμής Θεσσαλονίκη – Σκιάθος
Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας στον πλοίαρχο του πλοίου Super Runner Jet της SeaJets για υπεράριθμους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία ότι στο πλοίο υπάρχουν περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο όριο, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό έγινε καταμέτρηση των επιβατών, όπως αναφέρει το thestival.gr

Διαπιστώθηκε ότι στο πλοίο υπήρχαν 87 περισσότεροι επιβάτες.

Ο πλοίαρχος συνελήφθη και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν εντολή εισαγγελέα.

Κέντρο οξέων εγκεφαλικών επεισοδίων δημιουργείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Κέντρο οξέων εγκεφαλικών επεισοδίων πρόκειται να δημιουργηθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, το πρώτο του είδους στη χώρα μας, το οποίο θα λειτουργεί σε ανοιχτή γραμμή με τα νομαρχιακά νοσοκομεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.