6 Μαρτίου 2019

Θερμή υποδοχή στην Κατερίνη του Ιερού Λειψάνου του Οσίου ΔαυίδΤο απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου, στα προπύλαια του Καθεδρικού Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε με ευλάβεια και παρουσία πλήθους πιστών η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, το οποίο εκόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία Πανοσιολιογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ, ανταποκρινόμενος ευγενώς στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Θέλουμε Δήμαρχο για 6 μήνες / 4 χρόνια; Ή για ολόκληρη την τετραετία;Του Παύλου Τζητηρίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλουΕδώ και λίγο καιρό ο Δήμος Κατερίνης ζει μοναδικές στιγμές. Ξαφνικά η δημοτική αρχή ξύπνησε από τον λήθαργο ετών και προχωρά σε σειρά έργων, άλλα πρόχειρα και άλλα μελετημένα.

Αθλητικό, εκπαιδευτικό ,ποδηλατικό καρναβάλι στην Εξοχή ΠιερίαςΟ Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής μαζί με τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Πιερίας σας προσκαλούν σε ένα αθλητικό, εκπαιδευτικό ,ποδηλατικό καρναβάλι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί , να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε το άγνωστο Ολυμπιακό άθλημα του BMX στην πίστα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ στις 10 Μαρτίου 2019 μετά τις 11:30.