5 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου ΓυναικώνΟ εορτασμός της 8ης Μαρτίου, ημέρας για τα δικαιώματα της γυναίκας, αποτίει φόρο τιμής στα διαχρονικά αιτήματα των γυναικών και στα επιτεύγματα του φεμινιστικού κινήματος για ίσα δικαιώματα και ελευθερίες παντού. Παράλληλα, υπενθυμίζει τον καθημερινό αγώνα για τη διεκδίκηση ίσης πρόσβασης και ισότιμης αντιμετώπισης των γυναικών σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και για όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Πιερία: Αφαίρεσαν 4 ηλεκτρικούς συσσωρευτές αξίας 4.000 ευρώ και συνελήφθησανΣυνελήφθησαν στις (3 Μαρτίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της

Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και

της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 3 ημεδαποί ηλικίας 25, 16 και 15 ετών, διότι όπως

προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν από

σταθμό βάσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας 4 ηλεκτρικούς συσσωρευτές

αξίας 4.000 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι

κλεμμένοι ηλεκτρικοί συσσωρευτές, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που

χρησιμοποίησαν.

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε Αιγίνιο, Κολινδρό, Μακρύγιαλο, Κίτρος, ΣφενδάμηΣτο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας, από 6 έως 14 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού μετρήσεις σακχάρου. Οι μετρήσεις θα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται από 08.00 έως 10.00 στους παρακάτω χώρους και κατά τις αντίστοιχες ημερομηνίες:

Αποκατάσταση πεζοδρομίων στην Ολυμπιακή Ακτή - Ακολουθεί η ΠαραλίαΟλοκληρώνονται εντός των ημερών στην Ολυμπιακή Ακτή, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης βατότητας σε σαθρές και σπασμένες πλάκες, σε ένα δίκτυο πεζοδρόμων συνολικού μήκους 900 μέτρων.

Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στα σχολεία της Κατερίνης λόγω κορωνοϊούΣας ενημερώνουμε ότι στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τόσο εντός των σχολικών χώρων,

όσο και έξω από αυτούς, τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής

που έχουν υποδειχθεί και περιγράφονται σε σχετικές εγκυκλίους της Περιφερειακής

Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Παιδείας) –

Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αναφορικά με την επιδημία

του κορωνοϊού.