13 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥΤην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Γελαδάρη ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης. Ο κ. Γελαδάρης κατάγεται από την Λεπτοκαρυά, έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα και σημαντική προσφορά στα κοινά.

Ο γεωργός Δημήτρης Τσαπράνης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΕλάφουΟ 40χρονος γεωργός Δημήτρης Τσαπράνης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ελάφου, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος με τη Χαρούλα Ζαργανάκη και έχουν δύο παιδιά.

Μπέττυ Σκούφα: Είδαμε 15χρονα και 17χρονα ανήλικα να «διαδηλώνουν»Άρθρο* της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας, Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, στην εφημερίδα «Η Αυγή»Βιώσαμε πριν από λίγες μέρες, ξανά, τη νεολαία στους δρόμους.

Είδαμε 15χρονα και 17χρονα ανήλικα να «διαδηλώνουν» παρέα με αξιοπερίεργης προέλευσης άτομα, μαυροντυμένους κουκουλοφόρους με καδρόνια, κατσαβίδια, μολότοφ στα χέρια. Έτοιμους και έτοιμες να πυρπολήσουν σπίτια και, γιατί όχι, ζωές.

Ένας χρόνος χωρίς τον Δημήτρη ΚυριακούΈνας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια του Δημήτρη Κυριακού.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης πενθεί και ταυτόχρονα τιμά τη μνήμη του ανθρώπου που πρόσφερε πολλά και πήρε ως αντάλλαγμα την αγάπη και την εκτίμηση όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.