13 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ



Την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Γελαδάρη ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου ανακοίνωσε ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος, Αστέριος Φαρμάκης. Ο κ. Γελαδάρης κατάγεται από την Λεπτοκαρυά, έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα και σημαντική προσφορά στα κοινά.

«Φίλε Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου, σε μια αυτοδιοικητική ομάδα με στόχο να προσφέρει νέα προοπτική στον τόπο μας. Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία και η προσφορά σου στα κοινά αποτελούν εχέγγυα στην κοινή προσπάθεια για έναν Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Πιστεύω σ’ αυτόν τον τόπο. Έχει ομορφιά, έχει δυνατότητες για πολλά περισσότερα. Δυστυχώς έχουμε καθηλωθεί στο λίγο, το κάτω του μετρίου. Διαχειριζόμαστε τη μιζέρια μας ενώ θα έπρεπε να βάζουμε θεμέλια για την πρόοδο και ανάπτυξη. Χρειάζεται επιμονή και αποφασιστικότητα για να μπορέσει να αλλάξει ο δήμος μας. Πιστεύω ότι ο Στέργιος Φαρμάκης και ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μπορούν να πετύχουν την νίκη για τον τόπο μας. Συστρατεύομαι δίπλα του», σημείωσε ο κ. Γελαδάρης.

Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Γελαδάρης του Γεωργίου και της Σοφίας γεννήθηκε και ζει στην Λεπτοκαρυά. Είναι παντρεμένος με την Γαρυφαλλιά Γελαδάρη και πατέρα δύο παιδιών.

Εργάζεται ως Διευθυντής στη Εταιρεία (Expimo).

Ξεκίνησε την εργασιακή του διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα και σύντομα ανέλαβε ως υπεύθυνος το τμήμα ελέγχου και ποιότητας(Happich) και στη συνέχεια στην εταιρία LBS Στεγαστική Τράπεζα κοινωνικού Δικαίου.

Το 1990 δημιούργησε την εταιρία Real estate and property management στο Βούππερταλ Γερμανίας.



Από το 1990 έως και το 2017 υπήρξε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Βούππερταλ. Από την εθελοντική δράση του έχει αποκομίσει πλούσια εμπειρία και οργανωτικές ικανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !