20 Απριλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας - Αλληλεγγύη με τους σεισμόπληκτους Ελασσόνας
Παραδόθηκε την Κυριακή 18/04/2021 το υλικό που είχε συλλεγεί από μέλη και φίλους των Οργανώσεων Μελών Κατερίνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το υλικό παραδόθηκε στο ΚΕΠ Ελασσόνας από τον Συντονιστή της Ν.Ε. Χατζηιωαννίδη Κωνσταντίνο και τον Συντονιστή Ο.Μ. Βόρειου Τομέα Κατερίνης και μέλος της Ν.Ε. Ζαρώτη Διονύση στους συντρόφους της Ο.Μ. Ελασσόνας, Αντιδήμαρχο Καρανίκα Δημήτρη, τον Συντονιστή Μπίκια Νίκο και το μέλος του συντονιστικού γραφείου Αντώνη Λιάνο. Αφού ενημερώθηκαν για την πορεία αποκατάστασης των σεισμοπλήκτων, οι σ. Χατζηιωαννίδης και Ζαρώτης κατέστησαν σαφές ότι το ενδιαφέρον μας για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας θα είναι αμείωτο μέχρι την απόλυτη δικαίωση των αιτημάτων τους.

Πιερία: Καλλιεργούσε κάνναβη σε γλάστρες στο κτήμα του
Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας,

από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της

Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς

διαπιστώθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του να καλλιεργεί σε γλάστρες

συνολικά 6 φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μείωση της πίεσης του νερού στον Κορινό
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει, ότι, αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου, θα υπάρχει μείωση της πίεσης του νερού στη Δ.Κ. Κορινού κατά το διάστημα από 10:00 π.μ. μέχρι 14:00.


Ο λόγος της μείωσης της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης, θα προκληθεί λόγω διακοπής λειτουργίας της γεώτρησης της Αγίας Παρασκευής, καθότι θα αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός της πίνακας.


Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.