30 Νοεμβρίου 2020

Ευγενική Προσφορά από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς
Ένα πλήρες μενού θα προσφέρει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Νίκος Σεμιζίδης: Ο 71χρονος γκραφιτάς που άλλαξε την όψη Νέας Αγαθούπολης και Μεθώνης !Σ

τη Νέα Aγαθούπολη Πιερίας, ένας λαϊκός ζωγράφος, ο κ. Νίκος Σεμιζίδης, άλλαξε την όψη του χωριού του, συνδυάζοντας την εικόνα με τη γραφή και δημιουργώντας έργα σε δημόσιους χώρους. Σπίτια, παγκάκια, πέτρες, στάσεις λεωφορείου και κάθε άλλη απίθανη επιφάνεια, αποτελούν τον «καμβά», στον οποίο καταθέτει την ψυχή του.

Λάρισα: Η μάχη 25χρονου ειδικευόμενου πνευμονολόγου με τον κορωνοϊό
«Θεωρούσα ότι ήταν ζήτημα χρόνου να νοσήσω, όχι μόνο εγώ, αλλά οποιοσδήποτε γιατρός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, σε τμήμα COVID-19 ή στα επείγοντα», λέει ο 25χρονος Σωτήρης Σίνης, ειδικευόμενος πνευμονολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Έδεσσα: 3000 ευρώ πρόστιμο γατί είχε ανοιχτό εστιατόριο


Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Έδεσσα λειτουργούσε την επιχείρησή του, παρά την απαγόρευση που ισχύει για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Τροποποίηση του χρόνου διάρκειας των φωτεινών σηματοδοτών, στην διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης
Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έκανε σχετική παρέμβαση στην Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου Α.Ε., λόγω αρμοδιότητάς της, για την τροποποίηση του χρόνου διάρκειας των φωτεινών σηματοδοτών, στην διασταύρωση της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών»