17 Μαρτίου 2020

Τα επικαιροποιημένα μέτρα του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού«Καθημερινά με υπευθυνότητα όλα τα απαραίτητα και επικαιροποιημένα μέτρα για την

προστασία των πολιτών, καθώς και των εργαζομένων στο Δήμο από τον κορωνοϊό λαμβάνει ο

Δήμος Κατερίνης σε διαρκή συνεργασία και εναρμόνιση με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας

και του ΕΟΔΥ».

Υπέροχα έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά από τον Κατερινιώτη Ιορδάνη Ποιμενίδη


Μέσα στον πανικό του ιού που έχει τρομοκρατήσει όλους τους Έλληνες, συνεπώς και τους Πιεριείς, το Katerinipress σας παρουσιάζει όμορφα έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά του Ιορδάνη Ποιμενίδη ! Αφεθείτε στις όμορφες δημιουργίες του Ιορδάνη που ξεχωρίζουν και αποτελούν κάτι μοναδικό και όμορφο.


Δ. Πύδνας-Κολινδρού: Συνελήφθησαν για αφαίρεση ηλεκτρονικών συσκευών 4000 ευρώΣυνελήφθησαν στις (16 Μαρτίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς

του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού, τρία άτομα, καθώς

όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, παραβίασαν

σχολικό κτίριο και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας

4.000 ευρώ, οι οποίες εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν

στον νόμιμο κάτοχό τους. Επιπλέον, από την κατοχή του ενός,

κατασχέθηκε ένα μεταλλικός κόφτης.

Στην Άνω Μηλιά επιχείρησαν τα συνεργεία αποχιονισμούΟι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στις ορεινές περιοχές βρήκαν σε ετοιμότητα το μηχανισμό του Δήμου Κατερίνης, ενώ αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά, τα όποια προβλήματα προέκυψαν στο οδικό δίκτυο ευθύνης του.Πιο συγκεκριμένα, έμφαση δόθηκε στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στην Άνω Μηλιά. Σταδιακή ύφεση παρουσιάζουν ήδη τα καιρικά φαινόμενα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Δήμος Κατερίνης: Μέριμνα για δημότες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούνΜέριμνα για δημότες που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, ηλικιωμένους,

ηλικιωμένες ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης

για μία σειρά καθημερινών αναγκών λαμβάνει άμεσα ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο

εφαρμογής της εγκυκλίου

Δήμος Κατερίνης: Μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορέςΠεριορισμούς στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού γνωστοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και σε εφαρμογή των όσων ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημαντική ανακοίνωση για τους Ιερούς Ναούς στην Πιερία λόγω κορωνοϊού

Σε εφαρμογή αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου και των οδηγιών της Πολιτείας, η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έλαβε τα παρακάτω μέτρα προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού:

Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στη ΛάρισαΔεύτερο θετικό κρούσμα κορονοϊού στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν 50χρονο Λαρισαίο που για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο εξωτερικό και τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πυρετό.