12 Φεβρουαρίου 2020

Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης: Στις 14 Φεβρουαρίου μιλάμε για ΑΓΑΠΗ…
Με δύο δράσεις αφιερωμένες στην Αγάπη, γιορτάζει το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης την γιορτή των ερωτευμένων, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Με κεντρικό σύνθημα «αγάπη είναι…», ραδιοφωνικοί παραγωγοί και πολίτες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και τις αφιερώσεις. 

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε Ρητίνη, Κεραμίδι, Κάτω Μηλιά, Περίσταση, Γανόχωρα


Σε εξέλιξη είναι οι Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στις δημοτικές & τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες πραγματοποιούνται με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας, τον  Ιατρικό σύλλογο Ν.Πιερίας, με την στήριξη του Δήμου Κατερίνης, της Πρόνοιας Δ.Κατερίνης.διασωστικής ομάδας Πιερίας και σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο σπίτι» του τμήματος 

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις ανάπλασης & περισσότερο πράσινο στην Επέκταση ΕυαγγελικώνΣτη δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου προσώπου για την Κατερίνη και στην αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αναμένεται να συμβάλλουν οι παρεμβάσεις υλοποίησης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

ΟΛΟΙ μια αγκαλιά για τη Μυρτώ την Παρασκευή στο Α΄ΔΑΚ!

Δήμος Κατερίνης, ΕΠΣ Πιερίας, ΣΦΚ Πιερικός, Παλαίμαχοι Πιερικού, Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης-Πιερίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας την Παρασκευή το μεσημέρι και σας προσκαλούμε στον φιλικό-φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης και ώρα 15.00΄. 

Ξεκίνησε η διαδικασία διαμόρφωσης της νότιας όψης στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο

Με την τοποθέτηση μεταλλικών δοκών - με έμφαση στη νότια όψη του κτιρίου - πάνω στους οποίους θα στηθούν τα υαλοπετάσματα συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι χρωματισμοί στο υπόγειο.