23 Ιανουαρίου 2019

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΣτο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Εαρινό Εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019 σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ.62149/11-8-2016 Απόφαση του Υπουργείου Υγείας (ΦΕΚ 2742/Β΄/31-8-2016) και θα γίνουν κατατάξεις στο Γ΄ εαρινό εξάμηνο.

Συλλυπητήρια για το χαμό του αναπληρωτή δασκάλου Μιχαήλ ΤίγκαΟ Σύλλογος Διδασκόντων του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζει το ολόθερμα συλλυπητήρια για το χαμό του συναδέλφου αναπληρωτή δασκάλου Μιχαήλ Τίγκα προς τους εκλεκτούς γονείς του Ιωάννη και Μαρία Τίγκα, οι οποίοι υπήρξαν επί πολλά έτη δάσκαλοι του σχολείου μας. Ευχόμαστε ο Θεός να τους ενδυναμώνει και να τους δίνει ψυχή και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού του 4 ου Δημοτικού

Σχολείου
Ο Δ/ντης
Καραμούζας Δημήτριος

Ξεκινάει το πρόγραμμα Ανακύκλωσης σε Λιτόχωρο και ΛεπτοκαρυάΑπό τις 23-01-2019 ξεκινάει το πρόγραμμα Ανακύκλωσης στο Δήμο Δίου Ολύμπου!

Στους μπλε κάδους Ανακυκλώνουμε: Χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, λευκοσίδηρο και γυαλί.

Αρχικά, το πρόγραμμα εκκινεί πιλοτικά με την εφαρμογή συγκεκριμένων «Σημείων Ανακύκλωσης» στους δύο οικισμούς.

Τα σημεία αυτά είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Λ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥΤην υποψηφιότητα του Λάζαρου Δ. Παπαπέτρου, ελεύθερου επαγγελματία, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗΗ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου είναι εδώ! Χωρίς βιαστικές κινήσεις με μοναδικό κριτήριο το καλύτερο για τον Δήμο που θέλουμε. Η στελέχωση του συνδυασμού είναι πράξη υπέρτατης ευθύνης. Άνθρωποι που μοιράζονται κοινό όραμα και ηθικές αξίες, συνδυάζοντας διαφορετικές

Χιονίδης: «Δεν παραχωρούμε γλώσσα, ιθαγένεια, εθνικότητα "Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος:

Συμφωνία των Πρεσπών « Ένας άλλος δρόμος» .

C:\Users\manos\Desktop\φωτο αθηνα.png
Της Αθηνάς Αντωνιάδου κοινωνιολόγου
Η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει τη διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί από τις δυο συμβαλλόμενες πλευρές. Πρωτίστως η πΓΔΜ κύρωσε τη συμφωνία το καλοκαίρι του 2018, εκδίδοντας σχετική νομοθετική διάταξη, χωρίς ωστόσο αυτή να φέρει την υπογραφή του ανώτατου άρχοντα της Χώρας, του Πρόεδρου κου Ιβανοφ, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν νομιμοποιούνταν να το πράξει, επικαλούμενος τα άρθρα 118 & 119 του συντάγματος τους.

Κλαδεύουμε! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;

Φίλες και φίλοι
Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού υπάρχουν 8 υπέροχα οπωροφόρα δέντρα, παλιές ποικιλίες που σήμερα σπανίζουν. Τα δέντρα αυτά χρειάζονται περιποίηση. Δηλαδή πρέπει σύντομα να κλαδευτούν. Δυστυχώς κανείς από εμάς δεν ξέρει να κλαδεύει.

Ανακοίνωση Σύριζα για την "επίθεση" στην κατοικία του βουλευτή Αστέριου ΚαστόρηΗ επίθεση εναντίον της κατοικίας του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη, καθώς και ο βανδαλισμός της, από ομάδα ακροδεξιών, με πέτρες, αυγά και μπογιές, μετά το τέλος του συλλαλητηρίου στην Κατερίνη, δεν στρέφεται μόνο ενάντια στον ίδιο, αλλά και κατά της Δημοκρατίας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.