18 Σεπτεμβρίου 2020

Σε τραγική κατάσταση το εργαστήριο φυσικών επιστημών στο Μουσικό Σχολείο
Ακόμα και στο τελευταίο σχολείο υπάρχει έστω κι ένα ψιλοάθλιο εργαστήριο φυσικών επιστημών, δηλαδή ένα εργαστήριο όπου θεωρητικά πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές ασκήσεις της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας. Φυσικά το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Χάθηκε ο Γαλανός στο Λιτόχωρο....Μήπως τον είδατε ;
Χάθηκε ο Γαλανός στην περιοχή Λιτοχώρου. Έχει γαλάζια μάτια. Όποιος τον δει ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2351022266 η 2351350194.

Επιχορήγηση 160.000 ευρώ για το Νοσοκομείο Χαλκιδικής


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, για την κάλυψη αναγκών του λόγω της πανδημίας Covid – 19, προχώρησε σε επιχορήγηση ύψους
160.000 €.

Αντώνης Σησιός: Μοσχοπόταμος, 16 μήνες μετά τις εκλογές. 4 μήνες για μία λάμπα, λακούβες και χόρτα
16 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά στον Μοσχοπόταμο. Η νέα δημοτική αρχή που ψηφίστηκε για να διορθώσει τα λάθη των παλιών (και όχι απλά να μας λέει τι δεν έκαναν αυτοί) προς το παρόν δεν δείχνει να έχει βάλει ως προτεραιότητα τις επενδύσεις στο χωριό μας.

Δήμος Κατερίνης: Τοποθέτηση νέων κάδων ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών
«Τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης για την καθαριότητα στον Δήμο Κατερίνης, δεδομένης της μείωσης του όγκου των απορριμμάτων και κατ’ επέκταση της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του συστήματος καθαριότητας, καθώς και της μείωσης του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή την τοποθέτηση σε α’ φάση 14 ειδικών κάδων ανακύκλωσης γυαλιού και μπουκαλιών.

Καθαρισμός ρέματος στον Τρίλοφο από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.
Στον Τρίλοφο, μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποίησαν, εργασίες καθαρισμού, στο ρέμα «Γκοτζάντερε», από φερτά υλικά, με σκοπό την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.
Καθημερινές, οι παρεμβάσεις καθαρισμού- ρεμάτων και καναλιών -της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την αγαστή συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμων της Πιερίας, με γνώμονα την προστασία των περιοχών από πλημμυρικά φαινόμενα.

Αναγκαία η σύσταση Λιμεναρχείου Πιερίας στην Παραλία Κατερίνης
Την Κατερίνη επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, ο κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.