18 Σεπτεμβρίου 2020

Αντώνης Σησιός: Μοσχοπόταμος, 16 μήνες μετά τις εκλογές. 4 μήνες για μία λάμπα, λακούβες και χόρτα




16 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά στον Μοσχοπόταμο. Η νέα δημοτική αρχή που ψηφίστηκε για να διορθώσει τα λάθη των παλιών (και όχι απλά να μας λέει τι δεν έκαναν αυτοί) προς το παρόν δεν δείχνει να έχει βάλει ως προτεραιότητα τις επενδύσεις στο χωριό μας.



Τα προβλήματα είναι πολλά και δυστυχώς το καλοκαίρι πέρασε χωρίς με αυτά να ασχοληθεί κάποιος σας σοβαρά.



Λακούβες:
Οι δρόμοι έχουν γεμίσει λακούβες, ακόμη και μέσα στο χωριό
Πριν από περίπου 2 εβδομάδες η δημοτική αρχή έστειλε ένα γκρέιντερ που έμεινε για 4 ώρες και έφυγε, χωρίς να λύσει κάποιο πρόβλημα (δεν ξέρω αν έλυσε κάποιο πρόβλημα συγκεκριμένου ανθρώπου, πάντως στο χωριό δεν υπήρξε αλλαγή).


Επίσης πριν λίγο καιρό ένα χωράφι με ρίγανη πλημμύρισε και τα νερά κατέβασαν χώματα στον δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσει ένα κομμάτι της κυκλοφορίας, μιας και κανένας δεν μερίμνησε να καθαριστεί.



Χόρτα:
Δεν κόπηκαν φέτος
Η κεντρική πλατεία του χωριού είναι γεμάτη χόρτα
Ενώ είχε αξιοποιηθεί ο χώρος γύρω από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, τώρα πια είναι απροσπέλαστος εξαιτίας των χόρτων






Για να είμαστε δίκαιοι, ενώ τους πρώτους μήνες η δημοτική αρχή έδειχνε διάθεση για να κάνει έργα, τώρα πλέον ψάχνουμε και τα αυτονόητα. Μιλάμε μόνο για τα βασικά που αναγράφονται παραπάνω, όχι για άλλα έργα πνοής κλπ.



Στη διάθεσή σας, για να στηρίξουμε έμπρακτα τους μοσχοποταμίτες

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να στηρίξουμε τα έργα σε κάθε χωριό του Δήμου μας, ειδικά όταν αυτά δεν κοστίζουν τίποτε, ή ελάχιστα ποσά.



Αν αποφασίσετε να σκύψετε πάνω στα προβλήματα του Μοσχοποτάμου (αλλά και των άλλων χωριών, που σε γενικές γραμμές παρουσιάζουν την ίδια εικόνα), τότε είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, να σας βοηθήσουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος θα ακούσει το «μπράβο».



Αν όχι, θεωρούμε ότι κάνετε λάθος και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, για να ακουστεί η φωνή των συνδημοτών μας.



Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών



Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης



Αντώνης Σησιός

Στέλεχος του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»



Κάτοικος Μοσχοποτάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !