14 Σεπτεμβρίου 2020

Με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας το “Πρώτο κουδούνι” στα σχολεία του Δήμου ΚατερίνηςΜε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς, με χαμόγελα και αισιοδοξία έγινε σήμερα το πρωί, ο καθιερωμένος αγιασμός στις Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης.

Επιστροφή χρημάτων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ΚατερίνηςΤο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενημερώνει τους πολίτες της Πιερίας, ότι θα γίνει επιστροφή του ποσού των πέντε ευρώ (5,00€), σε όσες/ους το 2015 είχαν αιτηθεί να γίνουν μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και κατέβαλαν το αντίστοιχο ποσό, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγο νομικών κωλυμάτων.

Συνελήφθη Λαρισαίος γιατρός στον Πλαταμώνα γιατί δεν φορούσε μάσκαΠεριπέτεια για γνωστό γιατρό της Λάρισας ο οποίος βρέθηκε από αστυνομικούς να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα το βράδυ του Σαββάτου στον Πλαταμώνα.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης ΚίτρουςΣτο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα λειτουργήσει και τη φετινή σχολική χρονιά (2020–2021) Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.