9 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Νταντάμης: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά »Δίπλα στους καταστηματάρχες της Κατερίνης, ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού του «Ανανέωση Τώρα», από το κέντρο της πόλης, έστειλε μήνυμα στήριξης των εμπορικών καταστημάτων και των θέσεων εργασίας στο δήμο μας.

Νεολαία Χ.Α της Κατερίνης: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μαςΣτην κατάμεστη από νέους αίθουσα του Πνευματικού κέντρου "Εκάβη" στην Κατερίνη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξήρε την αφυπνισμένη Ελληνική Νεολαία που στέλνει το μήνυμα του Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Εκδηλώσεις για την ανακύκλωση σε σχολεία του Λιτοχώρου και της ΛεπτοκαρυάςΕνημερωτική εκδήλωση σε Δημοτικά Σχολεία Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς, με θέμα την ανακύκλωση, διοργανώνουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ομάδες Εθελοντών, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, από τις 11 – 14 Δεκεμβρίου 2018.

ΠΙΕΡΙΑ: ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣΞέρετε πόσοι σε χωριά και της Κατερίνης, κάνουν μυστικά, κινήσεις για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, εκτός των παραδοσιακών ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;Θα πάθετε πλάκα όταν τα δείτε.