11 Μαρτίου 2020

Δίκαια διόδια για όλους τους κατοίκους της Πιερίας και επανασχεδιασμός των ημικόμβωνΤα κύρια θέματα, μεταξύ άλλων, που έθεσε ο Φ. Μπαραλιάκος στον εκτελεστικό διευθυντή της Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου κ. Δ.Γκατσώνη, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια.

Μέτρα του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊούΣε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, με τους αντιδημάρχους, τους συνεργάτες του, τους προέδρους στα Νομικά Πρόσωπα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου όπως επισημαίνει «με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα να συμβάλλουμε όλοι από κοινού στην τήρηση των κανόνων υγιεινής που υποδεικνύουν οι ειδικοί επιστήμονες και οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού» βρίσκεται ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

42.000 κλήσεις έκοψε η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης το 202041.740 τροχονομικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκε σήμερα.