1 Απριλίου 2021

Με την ευχή˙ «ποτέ ξανά εμφύλιος», οι «τελετές» μνήμης υπέρ των πεσόντων στο Λιτόχωρο
Με τη φράση «ποτέ να μη ζήσουμε ξανά εμφύλιο» ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης 31/3/2021, το Μνημόσυνο και η κατάθεση στεφανιών υπέρ των της πατρίδος δεκατριών πρώτων πεσόντων στον 3ο εμφύλιο της δεκαετίας του ‘40, η αρχή του οποίου έγινε στο Λιτόχωρο, το βράδυ τού Σαββάτου 30/3/1946 προς ξημερώματα Κυριακής 31/3/1946.

Προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τα Καθημερινά Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως
Υπογράφηκε τo πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση του κέντρου παροχής συσσιτίων αλληλεγγύης "Καθημερινά Συσσίτια Άρτος ο Επιούσιος" της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος» που αφορά εξοπλισμό και μηχανήματα μαζικής εστίασης των εγκαταστάσεων των Καθημερινών Συσσιτίων.

Μπ. Σκούφα: «Στήριξη του οδικού τουρισμού και στελέχωση των συνοριακών σταθμών

 


Μια «ανάσα» πριν από την έναρξη του Τουρισμού, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά εμφανίζεται ανέτοιμη να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία έχουν επισημανθεί εδώ και αρκετούς μήνες, από τους τουριστικούς φορείς της χώρας.

Παρουσίαση πρότασης για την επίλυση προβλήματος αποχέτευσης στην Παραλία Κορινού
Η πρόταση της εταιρίας AKSES για συστήματα αποχέτευσης με σκοπό την επίλυση σοβαρού προβλήματος που υφίσταται στην παραλιακή ζώνη Κορινού λόγω απουσίας κεντρικού αγωγού αποχέτευσης, παρουσιάστηκε την Τρίτη 30.03.2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, καθώς και παραγόντων της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου.