29 Μαρτίου 2021

Ελεύθεροι με εγγύηση εως 40.000 ευρώ οι έξι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών Πιερίας
Με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις από 5.000 έως 40.000 ευρώ αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης, οι έξι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνίας Πιερίας που κατηγορούνται για εμπλοκή σε κύκλωμα το οποίο διευκόλυνε την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Rapid tests σε Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο, Άγιο Σπυρίδωνα, Κονταριώτισσα
Ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 10:30, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ Πιερίας, στην πλατεία Λεπτοκαρυάς και το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

Συγκέντρωση για την παιδεία των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κατερίνη
Τιμούμε τους αγώνες για την ελευθερία και ανεξαρτησία της πατρίδας μας στους οποίους διαχρονικά πρωτοστατούσε η ελληνική νεολαία. Οι πρώτοι άλλωστε που κήρυξαν την επανάσταση του 1821 ήταν οι φοιτητές-σπουδαστές της Μολδοβλαχίας με επικεφαλής τους τον Αλέξανδρο Υψηλάντη.

Αιολος Volleyball & Beach Volleyball Club
Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αθλητικές δραστηριότητες που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, επιτρέπονται πλέον οι προπονήσεις και στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ και ισχύουν τα ακόλουθα:

Ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών
Τέλος στα προβλήματα συνωστισμού, που αφορούν στη σειρά με την οποία εξυπηρετείται ο μεγάλος αριθμός πολιτών που υποδέχεται καθημερινά το Κ.Ε.Π. του Δήμου Κατερίνης (Εθνικής Αντιστάσεως 51), αναμένεται να θέσει η προμήθεια και εγκατάσταση, ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος προτεραιότητας.

Ανακαίνιση αγροτικού ιατρείου Καταλωνίων
Πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Καταλωνίων αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής, μετά από τη σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων.

Σάρωσε ο ΝΑΟΚΘ στις εκλογές
Την εμπιστοσύνη των σωματείων των Ομοσπονδιών Ιστιοπλοΐας (ΕΙΟ), Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) και Κανόε Καγιάκ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ) κέρδισαν πανάξια τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες εκλογές.

Καθαρισμός στραγγιστικής τάφρου στη Νέα Έφεσο

 


Αυτοψία στις εργασίες καθαρισμού της στραγγιστικής τάφρου “Άγιος Μηνάς”, σε αγροτική περιοχή της Νέας Εφέσου, που υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, διενήργησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου, κ. Δημήτρη Κατιρτζή και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.Οι εργασίες εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες καθαρισμού ρεμάτων, καναλιών και στραγγιστικών τάφρων σε επικίνδυνα σημεία για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, μέσα από τεχνικές παρεμβάσεις που εκτελούνται καθημερινά.

Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης: Αναβολή ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων - Παράρτημα Κατερίνης 1999 αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του για λόγους δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αγαπητά μέλη, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τον χρόvo πραγματοποίησής της αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων . Μέχρι τότε το διοικητικό συμβούλιο θα εξακολουθεί να στηρίζει και να προωθεί τους σκοπούς και το έργο του Λυκείου. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας. Παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς.Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος 

Πολυτίμη Σταματοπούλου-Παπακώστα  


Η Γενική Γραμματέας Φανή Τούλη-Σαχινίδου


Ανάπλαση της πλατείας Μοσχοποτάμου
Μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Μοσχοποτάμου, συνιστά η ανάπλαση της πλατείας της συγκεκριμένης κοινότητας, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις ηλικιακές ομάδες χρηστών της περιοχής και είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων.

Καθηγητες ζητούνται από Όμιλο Φροντιστηρίων στη Νότια Πιερία
Όμιλος Φροντιστηρίων στην Νότια Πιερία αναζητά συνεργασία με Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για τη διδασκαλία μαθημάτων Γυμνασίου - Λυκείου και την προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Απαραίτητα Προσόντα

Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας
Μεταδοτικότητα στη διδασκαλία
Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
Γνώσεις χρήσης υπολογιστή
Συνεργατικό πνεύμα
Αφοσίωση στον κοινό στόχο, δηλαδή στην επιτυχία των υποψηφίων στις Εξετάσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ