8 Μαρτίου 2021

Ιωάννα Ζαφειριου: Η δυναμική Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πέλλας
Οι γυναίκες έχουν σήμερα την τιμητική τους, καθώς είναι η ημέρα αφιερωμένη σε αυτές.

Μία δυναμική Δημοτική σύμβουλος της Δημοτικής αρχής του Γρηγόρη Σταμκου είναι η Ιωάννα Ζαφειριου. Μητέρα δύο παιδιών, εκπαιδευτικός αλλά και με πλούσια δράση ως πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Πέλλας η κα Ζαφειριου αποτελεί παράδειγμα γυναίκας που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς.

Μάλιστα όπως λένε στον Δήμο Πέλλας αξιοσημείωτο είναι πως η Ιωάννα Ζαφειριου δεν έχει λείψει από κανένα Δημοτικό συμβούλιο από το 2014 έως και σημερα

Μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα από τον Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στηρίζοντας την προσπάθεια για εμβολιασμό όλων των συμπολιτών μας, αναλαμβάνει τη μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα αλλά και μοναχικών πολιτών, χωρίς οικογενειακό ή υποστηρικτικό περιβάλλον, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Πιερίας.

Πιερία: Συνελήφθη με 21,3 γραμμάρια ηρωίνη και κάνναβη
Συνελήφθη χθες (7 Μαρτίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της

Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης,

ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα

που οδηγούσε, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

ποσότητα ηρωίνης βάρους 21,3 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης

βάρους 6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης

κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

Δωρεά πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

 


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Αθανάσιος Αναγνώστου, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την κα Χριστίνα Πανούση, για τη δωρεά πιάνου, στη μνήμη του συζύγου της, Ιωάννη Βαμβακάκη.
Παράλληλα, ο κος Αναγνώστου με αφορμή την ευγενική αυτή δωρεά – προσφορά εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς την κα Πανούση.

Πέλεκας: Αντιμέτωπο με κυρώσεις, άτομο που επιχείρησε να ρυπάνει ξανα την περιοχή
Αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες είχε η ενίσχυση των ελέγχων στην περιοχή του Πέλεκα, για την αποτροπή φαινομένων ρύπανσης.


Μετά από προσπάθειες εβδομάδων, η ευρύτερη περιοχή πέριξ του καταυλισμού των Ρομά αποκαταστάθηκε από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει κάποιους στο να επιχειρήσουν να απορρίψουν μπάζα και σκουπίδια στην περιοχή.

Δήμος Κατερίνης: Εντυπωσιακός ο φωτισμός του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στην όψη του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου αποκαλύφθηκε - στις δοκιμές που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή του έργου - ο εντυπωσιακός φωτισμός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του.

Νέος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια ο Πιεριέας Δημήτρης Βουνίσιος
Νέος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο καταδρομέας Υποστράτηγος Δημήτριος Βουνίσιος.

Εκ Πιερίας καταγόμενος, ο κ. Βουνίσιος στέλεχος των καταδρομών από την πρώτη στιγμή της καριέρας του, υπήρξε διοικητής της Β΄ΜΚΔ στη Νάουσα, επιτελάρχης της ΙΜΠ, διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και πλέον αναλαμβάνει Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια.

Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Του Ηλία Προύφα

pieriasport

Νέα ιατρικά μηχανήματα στα Κέντρα Υγείας Κατερίνης, Λιτοχώρου, Αιγινίου, Ημαθίας, Πέλλας
Με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προμηθεύει τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (Κέντρα Υγείας και Ιατρεία)

η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πρόστιμο 16.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κατερίνη
Βαρύτατη καμπάνα ύψους 16.000 ευρώ επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου στην Κατερίνη για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, οι αρχές διαπίστωσαν πως εντός του καταστήματος βρίσκονταν συνολικά πέντε πελάτες, αριθμός που ξεπερνούσε τον προβλεπόμενο για τα τ.μ. της επιχείρησης. Επιπλέον, δεν είχε τηρηθεί η διαδικασία του ραντεβού όπως προβλέπεται με το click inside.

Για την παράβαση συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ πέραν των 16.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και η 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας.

voria.gr