24 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μοίρασε δώρα και χαρά στην Παιδιατρική Κλινική


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μεταφέροντας τις ευχές του προέδρου. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της «μελανόλευκης» οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και μοίρασαν δώρα, χαρά, αγάπη και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται τις χριστουγεννιάτικες ημέρες στην παιδιατρική κλινική.

Καλές Γιορτές από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αξιοπρέπεια στη ζωή. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές.

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ


''Παραμυθένια Χριστούγεννα'' στον ΚολινδρόΜικροί και μεγάλοι πλημμύρισαν με φωνές, χαμόγελα και αγάπη το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017 την Κεντρική Πλατεία του Κολινδρού προκειμένου να παρακολουθήσουν το καθιερωμένο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, δημιουργώντας μια ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ευχές από την Αντιδήμαρχο Πύδνας-ΚολινδρούΤα Χριστούγεννα να φέρουν στη ζωή μας ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσουμε στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά , να διορθώνουμε τα λάθη μας και να χαμογελάμε!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

Το Σάββατο 16 και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις σε Κατηχητικές Συνάξεις Λυκείου και Φοιτητών, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

"Το Μαγικό Λεωφορείο " σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Κατερίνη