2 Σεπτεμβρίου 2016

Τα αερόστατα της ΔΕΘ στην Κατερίνη

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, ξεκίνησε το ταξίδι του στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώνεται 5 Σεπτεμβρίου αφού θα έχει σταθμεύσει σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.
Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.
Τα αερόστατα, αφού πέρασαν από Κιλκίς, Έδεσσα, Κοζάνη και Λάρισα, θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου (7 μμ) 3 του μήνα, στην Κατερίνη. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Καβάλα  και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια.
Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο! Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !