2 Σεπτεμβρίου 2016

Πύδνα Κίτρους – Νάουσα 0 – 1

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε η ομάδα της Πύδνας Κίτρους από την ιστορική ομάδα της Νάουσας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κίτρος.
Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους με τη Νάουσα όμως να παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο,
να δείχνει καλοδουλεμένη σαν σύνολο και με σωστές αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, πέτυχε με όμορφο δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή ο Τασιώνας στο 62′, ο οποίος είχε και ένα ακόμη καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Κούζας.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν σε σουτ του υπό δοκιμή Ντουνιά, ο Γρηγοριάδης απέκρουσε χωρίς να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Μακράκης ήρθε από πίσω και με σουτ ισοφάρισε στο 73′ αλλά το γκολ του δε μέτρησε γιατί ο παίκτης της Πύδνας σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.
Διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Τσιώλη και Φωτιάδου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος)
Παπατολίκας, Κόλα, Ραπτόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τζιμογιάννης, Πετρουζέλλης, Μπαλής, Ζοάο, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Μακράκης.
Έπαιξαν και οι: Κατσιαμήτας, Κούζας, Κυπαρίσσης Γ., Κοντσίδης, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Δήμας, Καραγκούνης, Ντουνιάς (υπο δοκιμήν)
Νάουσα (Βαγγέλης Ντίσιος)
Κοντογουλίδης, Χατζόπουλος, Τούφας, Βλαχοδήμος, Νίρλας, Λαμπριανίδης, Τασιώνας, Καπετάνιος, Νίκου, Μουζικάκης, Κωτσόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Μορίκι, Αγγελίδης, Περηφανόπουλος, Κασμερίδης, Πρέγκο, Πατσαρτσίδης, Μπικιάνος.

http://www.antilaloi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !