1 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Σαββίδης" Γνωστό blog της Κατερίνης κάνει τις πλάτες και ξεπλένει εγκληματίες νεοναζί "
Για άλλη μια φορά το γνωστό «blog» της πόλης μας, κάνει τις πλάτες και ξεπλένει εγκληματίες νεοναζί, κακοποιώντας και διαστρεβλώνοντας με αυτό τον τρόπο την έννοια της «Λευτεριάς» που θέλει να επικαλείται.

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τμήματος της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Ελασσόνας
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με το ανθρώπινο δυναμικό και τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, συνεχίζει με επιβλέπουσα υπηρεσία την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων την υλοποίηση συνεχιζόμενου έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ».

Στην τελική ευθεία παρεμβάσεις για τη βελτίωση συνθηκών ύδρευσης στην Τ.Κ. Ρητίνης
Το χρόνιο πρόβλημα της ποιοτικής και επαρκούς κάλυψης των υδρευτικών αναγκών στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης, επιλύεται οριστικά με την «καλλιέργεια» έξι πηγών και πιο συγκεκριμένα με την υλοποίηση τεχνικών έργων από τη ΔΕΥΑΚ, τα οποία ήδη κατασκευάζονται στις θέσεις «ΑΒΔΕΛΑ» και «ΑΣΤΡΑΠΟΚΑΜΕΝΟ».

Μετονομασία οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη»
Να διερευνηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η δυνατότητα μετονομασίας οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη» πρότεινε στο σώμα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φάνης Τερζόπουλος, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης.

Η διαδημοτική Έκθεση Τιμής στην Ελληνική επανάσταση σταθμεύει στην Κατερίνη
Η διαδημοτική έκθεση τεκμηρίων που φωτίζει τον αγώνα και την προσφορά των Μακεδόνων στην απελευθέρωση του γένους σταθμεύει στην πόλη της Κατερίνης στις 18 Οκτωβρίου. Για τη διοργάνωση της έκθεσης – τιμής στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ενώνει τις δυνάμεις της με τις βιβλιοθήκες της Μακεδονίας.

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης με προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό
Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη με πλούσια ατζέντα για ζητήματα των Δομών Υγείας της Πιερίας αλλά και την εξέλιξη της πανδημίας.

1.810.000 ευρώ για έργα σε Κατερίνη, Γανόχωρα, Σβορώνο, Περίσταση, Λόφο, Κορινό, Ρητίνη, Μηλιά
Χρηματοδότηση ύψους 1.810.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της πρότασης που υπέβαλε στον άξονα προτεραιότητας "Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών", με τίτλο "Ανάπτυξη της υπαίθρου - Αγροτική οδοποιία" – Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Σκοτώθηκε 20χρονη στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς
Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2021) το πρωί, στο 31 ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής

Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, μεταξύ του Κιλκίς και του οικισμού Καμπάνη,

εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονη ημεδαπή, το οποίο σε

προγενέστερο χρόνο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με

αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης οδηγού του οχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα

Τροχαίας Κιλκίς.

Αντίδραση στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Έδεσσας
Αγαπητοί συμπολίτες,

η συνεχής υποβάθμιση της Παθολογικής Κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Έδεσσας, που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα, εγκυμονεί κινδύνους για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης μας και των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.