18 Ιουλίου 2023

Ο Βασίλης Βροχαρίδης από τον Πλαταμώνα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου
Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Με τον Βασίλη Βροχαρίδη από τον Πλαταμώνα συμπορευτήκαμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες στον Δήμο.

Τροχαίο με 5 νεκρούς στην Περιφερειακή Οδό Έδεσσας
Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην νότια παράκαμψη στην Περιφερειακή Οδό Έδεσσας.Συγκεκριμένα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, με Αλβανικές πινακίδες, συγκρούστηκε με νταλίκα που βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο και οι πέντε επιβαίνοντες.Το αυτοκίνητο τους στο μπροστινό σημείο έγινε μία άμορφη μάζα, ενώ για τον απεγκλωβισμό των νεκρών κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Έδεσσας.Την διενέργεια προανακριτικής εξέτασης διεξάγει η τροχαία Έδεσσας.


thessnews

Η μικρή Ραφαέλα δίνει μάχη με τον καρκίνο και μας χρειάζεται

Το Σωματείο «Παιδική Χαρά» δίνει καθημερινό αγώνα να βελτιωθεί η ζωή παιδιών με ασθένειες και οικονομικές δυσκολίες.

Πλέον απευθύνει έκκληση για τη Ραφαέλα από το Αγρίνιο που δίνει μάχη με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Κύριε Περιφερειάρχη! Κυρία Αντιπεριφερειάρχη! Don't worry! Be happy!

Και τι να κάναμε δηλαδή? Τί λόγος υπήρχε να παραστούμε για δεύτερη φορά στο Επιμελητήριο, ελπίζοντας σε ακρόαση από τον Περιφερειάρχη κο Τζιτζικώστα. Τον περασμένο Γενάρη, στο Επιμελητήριο και στο περιθώριο όμοιας ενημερωτικής εκδήλωσης για το ΕΣΠΑ, του ζητήσαμε διά ζώσης εκ νέου να συνομιλήσουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, χειρούργο ορθοπεδικό Γιώργο Μπινιάρη ο οποίος πρόσφατα με χειρούργησε (ολική αρθροπλαστική γονάτου) με αποτελεσματικότητα και άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Τον ευχαριστώ για τις άψογες ιατρικές του υπηρεσίες, την επιστημοσύνη, τις ικανότητες, το ήθος και την ανθρωπιά του. Επίσης, θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω την αναισθησιολόγο κ. Τσακιρίδου καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους κατά τη νοσηλεία μου.
Με εκτίμηση,Γαλήνη Σιδηροπούλου

Η Ορεινή Κατερίνη πρόβαλε τον γαστρονομικό της πλούτο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του βουνού και του δάσους, μία διοργάνωση του Δήμου Κατερίνης πού έχει καταστεί θεσμός στα Πιέρια Όρη και δημιουργήθηκε για να προβάλει την τοπική γαστρονομία, να αναδείξει κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα του τουριστικού προορισμού.

Γυναίκα στην Παραλία Κατερίνης έχασε τις αισθήσεις της και σώθηκε από ναυαγώστες
Συνεχίζονται τα περιστατικά και παράλληλα συνεχίζονται οι επεμβάσεις των ναυαγοσωστών της Lifeguard Patrol. Την, Παρασκευή 7 Ιουλίου, στη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, γυναίκα ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα η ζωή της να κινδυνεύει άμεσα.