4 Μαρτίου 2018

Περιμένοντας τις μη ΑντιδράσειςΚαι ο καιρός περνάει και δυστυχώς ΟΧΙ προς όφελος της Ελλάδος.
Ίσα ίσα όσο δεν απαιτούμε την αποκατάσταση της αλήθειας από την γείτονα χώρα των Σκοπίων,τόσο απομακρύνεται η Ελλάδα από την Ιστορία της,με υπαιτιότητα δυστυχώς της ίδιας της Ελληνικής Κυβέρνησης,με την βοήθεια και των περισσοτέρων κομμάτων της Βουλής.

Προφυλακίστηκαν οι 4 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίαζαν ανήλικη στην ΠιερίαΠροσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Κατερίνης οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού στην Πιερία. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή είναι ο πατέρας της ανήλικης.

Θανάσιμος τραυματισμός στρατιώτη στην ΗμαθίαΤον θανάσιμο τραυματισμό στρατιώτη ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα στην Ημαθία το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Φοιτητική ζωή στην Κομοτηνή! Ο δεκάλογος!Εάν η Κομοτηνή σου φαίνεται μακριά και ξενέρωτη, τότε να ξέρεις ότι κάνεις μεγάλο λάθος!
Μάλλον όταν άκουσες για πρώτη φορά ότι πέρασες στην Κομοτηνή δεν είχες και την καλύτερη αντίδραση…Ειδικά εάν την είχες βάλει ως επιλογή ελπίζοντας να μη γίνει καμία στραβή.

Φοιτητική ζωή στην Καβάλα! Ο δεκάλογος!Πέρασες Καβάλα και ήδη έχεις καταλάβει πως όλοι είχαν δίκιο. Σε ποιο πράγμα; Πως η Καβάλα είναι και γαμώ τα μέρη.

Και αν τα βάλουμε κάτω θα πειστούν μέχρι και οι πιο… δύσκολοι.

1. Αρχικά είναι πανέμορφη. Αμφιθεατρικά χτισμένη και με λιμάνι!