8 Νοεμβρίου 2018

Eπεσε θύμα ληστείας, κάλεσε την αστυνομία και του είπαν... «θα έρθουμε αύριο» l

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας επιχειρηματίας από την Εύβοια, ο οποίος μόλις κάλεσε τις αρχές μετά την εισβολή αγνώστων, η απάντηση που έλαβε ήταν πως έπρεπε πρώτα να υποβάλει μήνυση. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας βρήκε το σπίτι του στις Ροβιές Λίμνης της Εύβοιας άνω κάτω, καθώς οι διαρρήκτες έψαξαν παντού για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Φιλανθρωπική βραδιά οργανώνουν ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελάφου & ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εξοχής


"Χρειάζονται Έλληνες με κεφαλαίο Ε να κυβερνήσουν την Ελλάδα"Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με το καθεστώς της Βορείου Ηπείρου και την κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ"


Ο απόστρατος Φώτης Αντώνη Γκαβαρδίνας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΈνας απόστρατος αξιωματικός με σημαντική εμπειρία και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, ο Φώτης Αντωνίου Γκαβαρδίνας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Φώτης είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Χιονοδρομικού Ομίλου Κατερίνης (ΧΟΚ) ενώ έχει σημαντική παρουσία σε πολλούς ακόμη συλόγους του Δήμου μας.