8 Νοεμβρίου 2018

"Χρειάζονται Έλληνες με κεφαλαίο Ε να κυβερνήσουν την Ελλάδα"



Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με το καθεστώς της Βορείου Ηπείρου και την κηδεία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα:









Δυστυχώς η δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα από το καθεστώς Ράμα, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της Αλβανίας έναντι των Ελλήνων αλλά και τη διαχρονική προδοσία των ελληνικών κυβερνήσεων στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και προάσπισης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Η Βόρειος Ήπειρος δεν ξεχάστηκε απλά, παραδόθηκε αμαχητί στους Αλβανούς.

Να θυμίσω ότι τρεις φορές στο παρελθόν χάθηκαν χρυσές ευκαιρίες για την εδραίωση της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Το 1914 μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου την Κέρκυρας, ξέσπασε ο Α΄ ΠΠ και χάθηκε η πρώτη ευκαιρία.

Μετά τον Β΄ ΠΠ όταν οι νικήτριες δυνάμεις μοίρασαν τον κόσμο, η Ελλάδα αντιμετώπιζε τους κομμουνιστοσυμμορίτες και χάθηκε η δεύτερη ευκαιρία να απελευθερωθεί η Βόρειος Ήπειρος.

Το 1991 με την πτώση του καθεστώτος Χότζα, ο ελληνικός στρατός στα ελληνοαλβανικά, με τις ευνοικές διεθνείς συγκυρίες και τις ευλογίες του διεθνούς παράγοντα, ήταν έτοιμος για αποστολή στην Αλβανία αφενός να επιβάλλει την τάξη και την ασφάλεια και αφετέρου να απελευθερώσει την Βόρεια Ήπειρο. Ελέω Μητσοτάκη όμως χάθηκε και αυτή η ευκαιρία.

Πλέον, με Τσίπρα στην Κυβέρνηση και ακόμη έναν Μητσοτάκη να ράβει πρωθυπουργικά κουστούμια, η Βόρειος Ήπειρος είναι καταδικασμένη. Ευχολόγια δεν χρειάζονται..

Χρειάζεται πατριωτική κυβέρνηση.

Χρειάζονται Έλληνες με κεφαλαίο Ε να κυβερνήσουν την Ελλάδα. .

Κανένας αλβανός Ράμα, κανένας τούρκος Ερντογάν και κανένας σκοπιανός Ζάεφ με μια γνήσια πατριωτική κυβέρνηση θα τολμούσαν να αμφισβητούν τα συμφέροντα της Ελλάδας ή να προβαίνουν με λόγια και πράξεις σε παράλογες και παράνομες διεκδικήσεις..

Πάγια θέση της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης είναι η άμεση εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, δηλαδή η κήρυξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και όλων των ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων, που προβλέπονται φυσικά στο πρωτόκολλο. .

Τελικός αντικειμενικός σκοπός της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσηςείναι η ένωσις της Βορείου Ηπείρου με τη μητέρα Ελλάδα, όπως ακριβώς την οραματίζονταν και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που δολοφονήθηκε άνανδρα από την αλβανική αστυνομία, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 2 το απόγευμα στους Βουλιαράτες. Καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες να παρευρεθούν στην κηδεία του για να τιμήσουμε αυτόν και όλους όσους έδωσαν την ζωή τους για την Ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο.

Ζήτω η Βόρεια Ήπειρος .

Ζήτω η Ελλάς.

Ελλάς - Βόρειος Ήπειρος Ένωσις


ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.- Στρατηγός Ελευθέριος Συναδίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !