21 Νοεμβρίου 2018

Βέροια: Μεγάλη Εκποίηση επίπλων από την «Εν οίκω Μακεδονική»

Η «Εν οίκω Μακεδονική»από το 1977 είναι κοντά σας και σας παρέχει έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης, πάντα με σεβασμό προς κάθε πελάτη. Εδώ και 41 χρόνια οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό της επιχείρησης σας εξυπηρετούν με αγάπη και έντονη θέληση για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος πέθανε κατα τη διάρκεια του μαθήματοςΤην τελευταία του πνοή, την ώρα που δίδασκε άφησε τη Δευτέρα, δάσκαλος του 6ου Δ.Σ. Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Ο 52χρονος δάσκαλος, την 3η ώρα της πρωινής βάρδιας του σχολείου, έκατσε στη θέση του, έγειρε και πέθανε, βυθίζοντας στη θλίψη μαθητές, γονείς και συναδέλφους.

Έναρξη 8ης Παραμυθούπολης Δήμου Πέλλας34 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι ετοιμασίες για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου βρίσκονται στην τελική ευθεία. Για όγδοη συνεχή χρονιά η Παραμυθούπολη ανοίγει τις πύλες της και περιμένει όλους μας, μικρούς και μεγάλους, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Ο Δημήτρης Ανδριάς, Υποψήφιος Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού στη Δ.Κ. ΛιτοχώρουΤην απόφασή του για κάθοδο στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ως Επικεφαλής Ανεξάρτητου Συνδυασμού για τη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, ανακοινώνει ο πρ. Πρόεδρος της Δ.Κ. Λιτοχώρου, Δημήτρης Ανδριάς.

Λάρισα: "Ας ντύσουμε τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν για όσους κρυώνουν " !Απίστευτη διαδικτυακή πρωτοβουλία ετοιμάζεται πυρετωδώς στη Λάρισα, με τους εμπνευστές της εκδήλωσης να «ντύνουν» δέντρα με μπουφάν για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη!

Κατερίνη: Προκήρυξη θέσης βοηθού νοσοκόμουΗ Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ζητά τις υπηρεσίες ενός (1) Βοηθού Νοσοκόμου για μισθωτή εργασία πλήρους απασχόλησης οκτώ (8) ωρών ημερησίως, ορισμένου χρόνου από 10/1/2019 έως 8/1/2020.

Κατερίνη: Υποδοχή Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ΙατρούΤο απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, στο παρεκκλήσιο του Αποστόλου Βαρνάβα, κάτωθεν του Καθεδρικού Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε με ευλάβεια η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας,

Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στην ΚαλαμαριάΈκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Καθηγητού Ρωσσίδου

Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου το «Λίκνο των Μουσών»Με τη διάταξη 116/2018 του Ειρηνοδικείου Κατερίνης, αναγνωρίσθηκε το νεοσύστατο σωματείο Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου το «Λίκνο των Μουσών», που θα εργαστεί σε εθελοντική βάση για την ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του υλικού και άυλου πλούτου της Πιερίας.