9 Σεπτεμβρίου 2021

Κιτιξής Κωνσταντίνος : " Μη υποβολή προστίμων για το Μητρώου Πραγματικών Δικαιούχων και τα αναδρομικά συντάξεων "
Με επιστολή της προς το Υπουργείο Οικονομικών , η Διοίκηση του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκπροσωπώντας όλους του επαγγελματίες φοροτέχνες λογιστές του τμήματος, ζητάει άμεσα την λήψη απόφασης για :

Κατερίνη: Πλήρωσε 5200 ευρώ για αυτοκίνητο "φάντασμα"
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος

ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς τον Ιούνιο του 2021 προσποιούμενος τον

εκπρόσωπο εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, κατάφερε να πείσει ημεδαπό άνδρα

να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 5.200 ευρώ, ως

προκαταβολή για δήθεν αγορά οχήματος.

Περιήγηση & έκθεση ιστορικών οχημάτων στην Κατερίνη & στην Παραλία
Το χρώμα, το κλίμα και την κομψότητα μιας άλλης εποχής αναμένεται να μεταφέρουν στην Κατερίνη, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ιστορικά οχήματα. Ο λόγος για την «ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» και την Στατική Έκθεση – Περιήγηση των συγκεκριμένων κλασικών πλέον οχημάτων.

Έναρξη μαθημάτων και αγιασμός στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς


Έναρξη μαθημάτων και αγιασμός στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται τη Δευτέρα στο σχολείο από τις 8 έως τις 9:30. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα περάσει από τη Σκοτίνα κανονικά το πρωί (7:40) και το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το σχολείο στις 12:20. Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να φοράνε μάσκες, να φέρουν τη βεβαίωση αρνητικού τεστ και να έχουν μαζί τους τις σάκες τους για τα βιβλία. Κάθε μέρα όλη την πρώτη εβδομάδα θα σχολούν στο 5ωρο, 12:20.