9 Σεπτεμβρίου 2021

Περιήγηση & έκθεση ιστορικών οχημάτων στην Κατερίνη & στην Παραλία
Το χρώμα, το κλίμα και την κομψότητα μιας άλλης εποχής αναμένεται να μεταφέρουν στην Κατερίνη, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ιστορικά οχήματα. Ο λόγος για την «ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» και την Στατική Έκθεση – Περιήγηση των συγκεκριμένων κλασικών πλέον οχημάτων. Την ευθύνη της διοργάνωσης στην πόλη μας, έχουν ο ΣΙΑΒΕ - Σύλλογος Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος – SIAVE, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία και τη Διεθνή Ένωση Οχημάτων Εποχής.

«Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αυτοκινήτου να δουν από κοντά και να θαυμάσουν οχήματα, που σπάνια, πλέον, συναντά κανείς στους δρόμους» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιώργος Τσιαλός απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς δημότες και επισκέπτες «να θαυμάσουν «Λαμπερές αντίκες» μίας άλλης εποχής στην καρδιά και στην Παραλία της Κατερίνης». Όπως διευκρινίζει ο κος Τσιαλός: «Οι επισκέπτες στη διάρκεια της περιήγησης, θα λαμβάνουν από τους ιδιοκτήτες χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία για τη μοναδικότητα των οχημάτων τους».

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

18:00 Συγκέντρωση οχημάτων στην Πλατεία Μακεδονίας (Ευκαρπίδη)

19:00-23:00 Στατική έκθεση των οχημάτων


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

10:00 π.μ. Συγκέντρωση οχημάτων στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

11:00 π.μ. Εκκίνηση οχημάτων

12:00 μ. Άφιξη στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου

13:00 Εκκίνηση οχημάτων για επιστροφή στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής, στην Παραλία Κατερίνης

14:00 Τερματισμός και στατική έκθεση οχημάτων15:30 Απονομή αναμνηστικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !