3 Δεκεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στην ΚατερίνηΗ φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή διότι γιορτάζουμε τα 5α γενέθλια αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χωριού μας (στη βόρεια είσοδο της πόλης, δίπλα στα νέα Δικαστήρια Κατερίνης) είναι ο αλληλέγγυος και αχρήματος χαρακτήρας του, όπως και η εθελοντική συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας, που αφιερώνουν κάθε χρόνο λίγες ώρες για να στηρίξουν το χωριό της καρδιάς μας.

«Πάρκο Χρωμάτων» Κατερίνης Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο την ΠαρασκευήΧιλιάδες πολύχρωμα λαμπάκια θα ανάψουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των 52 στρεμμάτων στην Κατερίνη.

Κατερίνη: 35χρονος κατήγγειλε ψευδώς κλοπή 17.000 ευρώ από το αυτοκίνητό τουΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από

την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο κατήγγειλε ψευδώς στις

αστυνομικές αρχές, ότι άγνωστοι διέρρηξαν το όχημα που

χρησιμοποιούσε και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό

ποσό των 17.000 ευρώ, προκειμένου να δικαιολογήσει την έλλειψη

των χρημάτων, που όφειλε σε τρίτους.

Κατερίνη: Κολυμβητικοι αγώνες " ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, 2 Δεκεμβρίου οι κολυμβητικοι αγώνες "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018" τους οποίους διοργάνωσε ο ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ στο Β' ΔΑΚ. Η συμμετοχη ξεπερασε τους 200 αθλητές από τους τοπικούς συλλόγους της πόλης μας και είναι η πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιειται στην Κατερίνη μετά από πολλά χρόνια.