20 Ιανουαρίου 2021

Ξενώνας Λανάρι στο Λιβάδι Ολύμπου
Στον ορεινό οικισμό Λιβάδι, σε 1200μ υψόμετρο, από το 2000 λειτουργεί ο ξενώνας Λανάρι, προσφέροντας διαμονή σε περιβάλλον διαμορφωμένο με διακριτικό παραδοσιακό ύφος, χωρίς φολκλόρ υπερβολές.

Beluga Cafe - Bar & Restauran στη Βέροια
Το Beluga Cafe - Bar & Restaurant κτίστηκε με το κέφι και το μεράκι των δημιουργών του και με μια μικρή λαχτάρα, να μοιραστεί μαζί σας ανώτερες γαστρονομικές εμπειρίες σ' ένα περιβάλλον μοναδικά ζεστό και φιλικό.

Ταβέρνα Γεράνια στη Νάουσα
Μέσα στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, στο χώρο όπου με τη βοήθεια της υδάτινης δύναμης, λειτουργούσε παλιά η πρώτη Ντριστέλα της Νάουσας, δημιουργήσαμε από το 1986 την οικογενειακή μας επιχείρηση.

Εθελοντική Αιμοδοσία στις Εγκαταστάσεις του Παλαιού Νοσοκομείου Κατερίνης
Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα. Οι αιματαποθήκες της χώρας στερεύουν. Η ύπαρξη σταθερών αποθεμάτων σε αίμα είναι βαρύνουσας σημασίας για να αξιοποιηθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς, αιμοκαθάρσεις, τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο.

Πιερία: RED20BARonline.art.festival
Ένα φεστιβάλ αισιοδοξίας και «νεκρανάστασης» της πολιτισμικής δημιουργίας με αφετηρία την Πιερία.Η επιδημία του covid-19 «έκλεισε» τη ζωή μας, χάσαμε επαφές και εκδηλώσεις. Όταν, όμως, υπάρχει ο δημιουργικός νους πάντα ανοίγει παράθυρα επικοινωνίας, οργανώνει χώρους έκφρασης και πολιτισμού.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης- Λαγκαδά
Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά (ΣΟΧ 1/2021)

"Είναι ασφαλές το κτήριο που μεταφέρατε τη Δημοτική Αστυνομία ή όχι; Κινδυνεύουν οι ζωές ανθρώπων;"
Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης, 52. Είναι ασφαλές το κτήριο που μεταφέρατε τη Δημοτική Αστυνομία ή όχι;Κινδυνεύουν οι ζωές ανθρώπων;Αν όχι, δείξτε μας τις αποδείξεις.Αν ναι,τότε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Κερδοφόρος οργανισμός τα Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Κατερίνης και οι οργανισμοί που πλαισιώνουν και ενισχύουν τη λειτουργία του, συνεχίζουν το έργο τους προς όφελος των δημοτών και του τόπου.

Πάνω από 100 καταγγελίες σε βάρος καθηγητή του ΑΠΘ για σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Τις καταγγελίες πρώην φοιτήτριας Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του Πανεπιστημίου, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) Λίνα Σαλταμπάση, απόφοιτη και η ίδια του εν λόγω τμήματος που φοίτησε και η καταγγέλλουσα.