20 Ιανουαρίου 2021

Ξενώνας Λανάρι στο Λιβάδι Ολύμπου




Στον ορεινό οικισμό Λιβάδι, σε 1200μ υψόμετρο, από το 2000 λειτουργεί ο ξενώνας Λανάρι, προσφέροντας διαμονή σε περιβάλλον διαμορφωμένο με διακριτικό παραδοσιακό ύφος, χωρίς φολκλόρ υπερβολές.
Ο ξενώνας μας διαθέτει 5 τρίκλινα και 2 δίκλινα δωμάτια, όλα με τηλεόραση, κεντρική θέρμανση και δικό τους τζάκι. Στη σάλα του ισογείου σερβίρεται το πρωινό με προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών. Λίγο πιο ψηλά, στα 1450μ, μπορείτε να επισκεφθείτε το αγρόκτημα Λανάρι, να χαλαρώσετε πίνοντας τσάι σε ένα προνομιακό φυσικό περιβάλλον, να κάνετε τοξοβολία και ιππασία τους θερινούς μήνες ή να ξεκινήσετε για πεζοπορίες στα μονοπάτια του βουνού Τίταρος όλο το χρόνο.

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του όνομα. Διαλέξτε ένα από τα δύο Αγνάντια για να απολαύσετε τις κορυφές του Μύτικα και του Θρόνου του Δία στη δύση του ήλιου ή το Αρχοντικό με το χειροποίητο κρεβάτι με ουρανό, στολισμένο με ασπροκέντημα , ή το Πέτρινο με τη ζεστή ατμόσφαιρα του πετρόχτιστου τοίχου,ή τον άνετο Οντά με τα ιδιαίτερα σχεδιασμένα έπιπλα που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μια τετραμελή οικογένεια. Οι ξυλοσκεπές και τα έπιπλα είναι δουλεμένα στο χέρι και τα τζάκια είναι εμπνευσμένα από Λιβαδιώτικα σπίτια, αρχοντικά και λαϊκά.

Υπεύθυνος: Χατζής Λάζαρος
τηλ. Λιβάδι: 24930-41210
κιν: 6972-191333
email: lanari@lanari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !