14 Αυγούστου 2021

Κοινή ανακοίνωση των Ορειβατικών - Φυσιολατρικών Συλλόγων Πιερίας
Οι Ορειβατικοί-Φυσιολατρικοί Σύλλογοι της Πιερίας εκφράζουν την αντίθεση τους με τη συνέχιση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς και δασικές περιοχές, μετά την 13/08/2021.

Αναλογιζόμαστε και σεβόμαστε πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης και για το λόγο αυτό συμβάλλαμε όσο μπορούσαμε, με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών, στην πυροφύλαξη του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και των Πιερίων, όπως κάναμε αμέτρητες φορές στο παρελθόν, συνεπικουρώντας το έργο των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους κατοίκους της Περίστασης για τη στήριξη στους Πυρόπληκτους
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γιγαντώθηκε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν με τον πιο δύσκολο τρόπο.

Έναρξη εγγραφών – Ώρες λειτουργίας Γραφείων Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Η ακαδημία ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξηεγγραφών, και την λειτουργία των γραφείων.
Από 16 Αυγούστου, Δευτέρα έως Παρασκευή & ώρες 19:00 - 21:00 θα λειτουργούν τα γραφεία του Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ1961 Ακαδημία Ποδοσφαίρου, για πληροφορίες και εγγραφές, αθλητών και αθλητριών που επιθυμούν να
παρακολουθήσουν το πρόγραμμα διδασκαλίας και εκπαίδευσης, στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Πιερία: Δικογραφία εναντίον αλλοδαπού για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών από κατάστημα

 


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2020, αφαίρεσε από κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, εξοπλισμό τραπεζοκαθισμάτων και ηλεκτρικών συσκευών, αξίας 3.000 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του αλλοδαπού εντοπίσθηκε μέρος του κλεμμένου εξοπλισμού και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Χωρίς πόσιμο νερό τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα η Σφενδάμη -Ζητάει συγγνώμη ο Δήμος


 Το πρόβλημα στην υδροδότηση της Σφενδάμης έχει αποκατασταθεί μόνο μερικώς, λόγω έλλειψης του κατάλληλου ανταλλακτικού. Η βλάβη πρόκειται να αποκατασταθεί πλήρως τη Δευτέρα 16-8-2021. Έως τότε το νερό ΔΕΝ είναι πόσιμο και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι κάτοικοι να το χρησιμοποιούν με ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΜΟΝΟ για αντιμετώπιση αναγκών υγιεινής. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ για την ταλαιπωρία.


Δήμος Πύδνας-Κολινδρού

Σχεδόν 1500 παραβάσεις μέσα σε 24ωρο σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική !
Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα από τη σφοδρή βροχόπτωση στον Πλαταμώνα
Με μία πολύ σφοδρή βροχόπτωση ξεκίνησε η μέρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα στον Πλαταμώνα να προκληθούν δυνατά ρέματα που παρέσυραν αυτοκίνητα, και να δημιουργηθεί αναστάτωση των κατοίκων της περιοχής.

«Σικάγο» η Λάρισα - Τρία φονικά σε 49 ημέρες
Πρέπει να είναι η χειρότερη περίοδος για τη Λάρισα και να έχει καταγραφεί ίσως το πιο τραγικό ρεκόρ στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής εν καιρώ φυσικά ειρήνης. Αυτό διότι έχουν σημειωθεί 3 ανθρωποκτονίες μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών.

Δωρεά Εικόνας της Θεοτόκου “Η Πάντων Χαρά” στον Ιερό Ναό Ολυμπιακής Ακτής
Στον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης χωροστάτησε στις , 12-8-2021 στην παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος δώρισε την εικόνα της Θεοτόκου “Η ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ” στον Ιερό Ναό.

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης ευχαριστούν θερμά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γεώργιο για τη δωρεά.

Η εικόνα ευρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης για προσκήνυμα.