6 Μαρτίου 2018

Η Βόρεια Πιερία υποδέχεται την Παναγία ΤριχερούσαΟ Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Αιγινίου υποδέχεται την ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας, αντίγραφο της ιστορικής εικόνας της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους. Η υποδοχή θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ., ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών όπου θα ψάλλει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Σεμινάριο ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. ΠιερίαςΗ συντονιστική ομάδα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος διοργανώνει σεμινάριο ορθής χρήσης της νέας ελληνικής γλώσσας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 19:00. Θα διατυπωθούν βασικοί κανόνες για τη σωστή χρήση της γλώσσας μας βασισμένοι σε παραδείγματα και θα επισημανθούν συχνά λάθη και ειδικές περιπτώσεις με πρακτική εφαρμογή.

Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα


"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη"

Κατερίνη: Ζητείται Καμαριέρα / Υπεύθυνη καταλύματοςΤουριστικό κατάλυμα 14 δωματίων στην Πιερία αναζητά άτομο για τη θέση της Καμαριέρας / Υπεύθυνης καταλύματος, για την καλοκαιρινή σεζόν 2018, διάρκειας 5 μηνών.

Εορτασμός των 140 χρόνων από την Επανάσταση του ΚολινδρούΤην Κυριακή 4 Μαρτίου εορτάστηκε στον Κολινδρό η 140ή επέτειος της Επανάστασης, την οποία κήρυξε ο Επίσκοπος Κίτρους Νικόλαος Λούσης, το εγκόλπιο του οποίου σώζεται στο Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως με εγχάρακτη επιγραφή του 1878.

«Ζαμπέτας και πάσης Ελλάδος» από την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης


Κατερίνη: Προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από παγκάρι Ιερού Ναού


Συνελήφθη προχθες (4-3-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 60χρονη υπήκοος Ρωσίας, διότι προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από παγκάρι Ιερού Ναού στην πόλη της Κατερίνης.