22 Αυγούστου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Κατερίνη – Ν. Έφεσσος


Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, θα ξεκινήσουν οι εργασίες σύνδεσης της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης με την Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ν. Εφέσσου. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριας οδού, παραπλεύρως της υφιστάμενης Επαρχιακής Οδού.

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού ΑντισθένουςΤη δυνατότητα μίας επιπλέον πρόσβασης στο Δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό της περιοχής ΒΑΤΑΝ και ταυτόχρονα τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων εξασφαλίζει η διάνοιξη τμήματος της οδού Αντισθένους, παρέμβαση την οποία υλοποίησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Στέλιος Χατζηιωάννου και Χρήστος Ξηρομερίτης στον πάγκο του γυναικείου του Πιερικού Αρχέλαου

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία η οποία θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Θανάσης Τοπούζης προπονητής του ανδρικού του Πιερικού Αρχέλαου

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάλειμμα μίας χρονιάς.

Λιτόχωρο: Εκδήλωση "Κάτω απο την Πανσέληνο" με τον Λευτέρη Κογκαλίδη


Αιτήσεις επανασύνδεσης της ΔΕΗ σε περιοχές του Δήμου Δίου-ΟλύμπουΜε απόφαση , στις 15 Ιουνίου 2018 ορίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωπο της ΔΕΗ Α.Ε., εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Νίκο Λάππα.

2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Συνελήφθη 42χρονος που έκλεψε κοσμήματα αξίας 7000 ευρώ


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο, διέπραξε κλοπές από δύο οικίες στην Κατερίνη, αφαιρώντας κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του εντοπίσθηκαν ρολόγια και κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν ώστε να διερευνηθεί η προέλευσή τους.