4 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17


ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ξεκίνησαν οι επισκέψεις σχολείωνΤο δικό τους παραμύθι στο μαγικό Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, που συνοδευόμενοι από τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς τους, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, το θεματικό πάρκο της πόλης μας.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΛΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
Μετά από αίτημα των βουλευτών και της Ν. Ε Πιερίας παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής οφειλών των κατοίκων των Δήμων της Πιερίας λόγω πλημμυρών.Το σχετικό ΦΕΚ που υπογράφει η υφ. Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος 83χρονου στο Κίτρος

Από φυσικό θάνατο "έφυγε" από τη ζωή 83χρονος στο Κίτρος Πιερίας, τον οποίο βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι του η οικιακή βοηθός. Δεν υπάρχει περίπτωση εκληματικής πράξης σύμφωνα με την αστυνομία.

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας & Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού 5 ΔΕΚ.

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) για τη «Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού» οι εκπαιδευόμενοι/ες του Α΄ και Β΄ κύκλου παρακολούθησαν (στις 24&28.11.2017 αντίστοιχα) μια μεστή επίδειξη πρώτων βοηθειών με αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών (αιμορραγία, κατάγματα, εγκαύματα ΚαρδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση (CPR) κ.ά.). Την παρουσίαση πραγματοποίησαν οι εθελοντές εκπαιδευτές της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας Α.Γεραδίδου και Π.Φαχουρίδης, που αναφέρθηκαν με ενθουσιασμό στην αποστολή και τη διαρκή συστηματική εκπαίδευσή τους, κυρίως δε την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων με εξετάσεις και πιστοποίηση από έγκυρο φορέα. Οι Εθελοντές Διασώστες Πιερίας (Rescue Team of Pieria) είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου και αποτελούν μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας.

Δελτίο Τύπου Συνεδρίασης του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύδνας ΚολινδρούΣυνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού με θέμα: “Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων, από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό της περιόδου 2017-2018”

Κατερίνη: Ζητείται Δασκαλος-α Τσέχικης γλώσσας

Ζητείται Δασκαλος τσέχικης γνωσσας για εκμάθηση γλώσσας. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο sophiechristidou7@gmail.com

Ζητείται μάγειρας από Ξενοδοχείο στη Σκοτίνα Πιερίας

Το ξενοδοχείο Orfeas Skotina που βρίσκεται στην Σκοτίνα Πιερίας, αναζητά μάγειρα με προηγούμενη εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών, σε ανάλογη θέση. Απευθυνόμαστε σε άτομα κυρίως από την ευρύτερη περιοχή του ν. Πιερίας. Αποστολή βιογραφικών στο ακόλουθο email: skotina@orfeas-hotels.gr

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα στο Πάρκο των Χρωμάτων


Φωτογραφίες από το Πάρκο των Χρωμάτων στην Κατερίνη

Διακοπή νερού στην Ολυμπιακή Ακτή για τέσσερις ώρες

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι, σήμερα 4 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα υπάρχει διακοπή νερού και θα υπάρχει για τις επόμενες τέσσερις ώρες, σε όλη την περιοχή της Ολυμπιακής ακτής, λόγω απρόοπτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης".


Η ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ (ΤΣΑΛΙΚΗ) ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣΤο γεγονός της Αγιοκατάταξης του νεοφανούς Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ιακώβου του εν Ευβοία προκάλεσε αισθήματα χαράς και πνευματικής αγαλλιάσεως σε ολόκληρο το πλήρωμα της Εκκλησίας.

Τα σημερινά Over

Καλημέρα σε όλους σήμερα ξεχώρισα μια 8αδα οβερ κωδικοί 2604 2330 1056 2383 1071 1073 1081 1048

Νάκης Χαντζαρίδης

Προβολή ταινίας με θέμα την εκπαίδευσηΜε την προβολή της Γαλλικής ταινίας "Μαθήματα ζωής" την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00, συνεχίζεται το κινηματογραφικό αφιέρωμα στην εκπαίδευση από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το ΤΕΙ Κατερίνης. Η προβολή θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ και είναι με ελεύθερη είσοδο.