19 Ιανουαρίου 2019

Τριάντα διαμερίσματα σε άστεγους στη Λάρισα

Τριάντα διαμερίσματα έχει επιλέξει ο Δήμος Λαρισαίων για να προσφέρει δωρεάν φιλοξενία σε άνεργους .
Είναι καθόλα έτοιμος να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους άστεγους» του Υπουργείου Εργασίας και εντός του Ιανουαρίου προβλέπεται να καταβληθεί η πρώτη δόση της επιχορήγησης, που δίνει το πράσινο φως της εκκίνησής του.

Πιερία:30χρονος πουλούσε αρχαία νομίσματα στο ίντερνετ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στη περιοχή της Πιερίας 30χρονος, στου οποίου την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα νομίσματα και δύο χάλκινα αντικείμενα.

Μουσείο για τον θρυλικό Ζορμπά στη Χαλκιδική"Στη δημιουργία Μουσείου Γιώργου (Αλέξη) Ζορμπά είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Δήμος Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, μετά από πρόταση της Διεθνούς Εταιρίας Φιλών του Νίκου Καζαντζάκη (Δ.Ε.Φ.Ν.Κ)", όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος, Γεώργιος Ζουμπάς.

Κατερίνη: Ζητείται πωλήτρια για κατάστημαΖητείται πωλήτρια για κατάστημα δερμάτινων ειδών στο κέντρο της Κατερίνης.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23510 36495 & 6977302020

Προσλήψεις ατόμων σε αστυνομικές υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου, Αιγινίου, ΛεπτοκαρυάςΤην πρόσληψη σαράντα τριών (43) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στους Νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΟ πρώην Αντινομάρχης Πιερίας, Αρχιτέκτονας, Κώστας Φιλοκώστας συστρατεύεται με τον Γιώργο Νταντάμη και θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης. Ο κ. Φιλοκώστας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, επιστήμονας και τεχνοκράτης, με σημαντική πολιτική διαδρομή.