19 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ



Ο πρώην Αντινομάρχης Πιερίας, Αρχιτέκτονας, Κώστας Φιλοκώστας συστρατεύεται με τον Γιώργο Νταντάμη και θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης. Ο κ. Φιλοκώστας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, επιστήμονας και τεχνοκράτης, με σημαντική πολιτική διαδρομή.



«Ομολογώ πως η συστράτευση του φίλου και συναδέλφου Κωνσταντίνου Φιλοκώστα στο ψηφοδέλτιο της "Ανανέωση τώρα", μου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Έχουμε μια σχέση σφυρηλατημένη από τα φοιτητικά μας χρόνια, βασισμένη στην αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό. Το ότι έχουμε ταυτόσημες απόψεις σε μια κρίσιμη καμπή για το γίγνεσθαι του τόπου μας, μας οδηγεί σε κοινή πορεία ξανά, με μοναδικό στόχο την μεταμόρφωση του Δήμου Κατερίνης σε έναν από τους κορυφαίους της χώρας μας.
Ο αγαπητός Κώστας, με την πετυχημένη επαγγελματική πορεία και την βαθιά αυτοδιοικητική γνώση, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες Κώστα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.





"Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, δηλώνω τη συστράτευσή μου στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη που ηγείται του συνδυασμού “Ανανέωση τώρα” για τον Δήμο Κατερίνης με γνώμονα και κριτήριο την ανιδιοτέλεια και τη θέληση για προσφορά στην Τοπική κοινωνία μας. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους, είναι η ώρα για σωστές αποφάσεις και σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ", δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά του ο κ. Φιλοκώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !