4 Αυγούστου 2018

Ορκωμοσία του Γιώργου Μιχαηλίδη ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο ΒέροιαςΟρκίστηκε την Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018 ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, έπειτα από την παραίτηση του επικεφαλή της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου «Δύναμη Πολιτών» κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

11 Αυγούστου στο θεατράκι ΛιτοχώρουΗ Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα στη μεγάλη συνάντηση αγώνα της νεολαίας, στο Φεστιβάλ μας, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ηρωικού ΚΚΕ και στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Εξιχνιάστηκαν απάτες σε εμπόρους σε περιοχές της Κεντρικής ΜακεδονίαςΕξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνολικά 6 απάτες σε ιδιοκτήτες εταιρειών πώλησης εμπορευμάτων, που έγιναν τον τελευταίο χρόνο σε περιοχές της Ημαθίας, Πέλλας και Θεσσαλονίκης.

Προσκυνηματικός Περίπλους του Αγίου Όρους από την Ιερά Μητρόπολη ΚίτρουςΠροσκύνημα στο Άγιον Όρος διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος την Τρίτη 31 Ιουλίου, που περιελάμβανε θαλάσσια περιήγηση της εσωτερικής πλευράς της Αθωνικής Χερσονήσου.