21 Απριλίου 2023

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κοινότητες της Δ.Ε. Δίου την Κυριακή 23/4
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στα ακόλουθα σημεία και ώρες:
Κοινότητες Κονταριώτισσας & Νέας Εφέσου. Αρδευτικά περιοχής Νέας Εφέσου, Καρίτσας, Δίου και Κονταριώτισσας
08:00 - 15:00

Κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς
08:00 - 08:30 και 14:30 - 15:00

Ο πρωινός καφές του Φώντα Μπαραλιάκου με τις Κολινδρινές της Κατερίνης

Η αγάπη του Φώντα Μπαραλιάκου για τον τόπο καταγωγής του, τον Κολινδρό, είναι δεδομένη. Το ίδιο δεδομένη είναι και η συμπάθειά του για τους συμπατριώτες του γι' αυτό και κάθε φορά που τους συναντά η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Μουσείο «Logic» Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Κατερίνη
Το Μουσείο «Logic» Επιστήμης και Τεχνολογίας του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος επισκέφθηκε, την Πέμπτη 20 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

"Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα"
Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντείβιντ Κράουτς, μίλησε στο Mega για τη μικρή Λυδία και τη νέα ζωή της στις Φιλιππίνες αλλά και τον δολοφόνο του παιδιού του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

42χρονος άρπαξε φωτιά την ώρα που έψηνε το αρνί

 


Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη όταν ένας 42χρονος επιχείρησε να δυναμώσει την φωτιά ρίχνοντας οινόπνευμα όσο έψηνε το αρνί με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει.

Ψυχολόγοι και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί στα γραφεία της ΔΔΕ Πιερίας
Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γιώργος Μακρής, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων ΠΕ23, Ψυχολόγοι και ΠΕ30, Κοινωνικοί Λειτουργοί, στα γραφεία της ΔΔΕ Πιερίας, την Πέμπτη 6/4/2023 και ώρα 12:30.

Άγνωστος μοίραζε λεφτά σε περαστικούς
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στις Σέρρες, καθώς ένας άγνωστος κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, σε κεντρικό δρόμο της πόλης έδινε χρήματα σε περαστικούς.

Έβαλε φωτιά στον άντρα της - Στην εντατική το θύμα της επίθεσης
Στην ταβέρνα της οικογένειας στη Μυτιλήνη εκτυλίχθηκε το σοβαρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Σε κρίσιμη κατάσταση ο άντρας μετά την επίθεση από τη γυναίκα του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.