21 Απριλίου 2023

Έβαλε φωτιά στον άντρα της - Στην εντατική το θύμα της επίθεσης
Στην ταβέρνα της οικογένειας στη Μυτιλήνη εκτυλίχθηκε το σοβαρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Σε κρίσιμη κατάσταση ο άντρας μετά την επίθεση από τη γυναίκα του, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του lesvosnews.gr, το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι μέσα στη Μυτιλήνη. Εκεί άγνωστο για ποιον λόγο το ζευγάρι τσακώθηκε και η σύζυγός του που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της τού έβαλε φωτιά.

Η δράστις συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το θύμα έχει υποστεί σχεδόν καθολικά εγκαύματα και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται να μεταφερθεί απόψε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

«Τι γίνεται ακριβώς μέσα στο σπίτι του άλλου δεν γνωρίζουμε. Μάθαμε ότι του έριξε βενζίνη. Είχαμε ακούσει ότι πριν ένα μήνα είχαν τσακωθεί πάλι και ο άντρας είχε εξαφανιστεί. Είχαν τρία παιδιά και τα δύο έχουν σκοτωθεί δυστυχώς», λέει στο newsit.gr άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !