17 Οκτωβρίου 2022

Καταλώνια Πιερίας: Το ψηφιδωτό του Ιουστινιανού και η Καταλωνία.....
Τα Καταλώνια είναι ημιορεινός οικισμός του νομού Πιερίας. Υπάγονται διοικητικά στο Δήμο Κατερίνης, του οποίου αποτελεί και Τοπική Κοινότητα, με έναν οικισμό.

"Γιατί καθυστερεί η επένδυση στο Κάμπινγκ ΕΟΤ της Σκοτίνας" ;
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη Άδωνη και Τουρισμού κ. Κικίλια Βασίλη σχετικά με την καθυστέρηση της επένδυσης στο Κάμπινγκ του ΕΟΤ Σκοτίνας κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του Τομές Ανάπτυξης και Επενδύσεων από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Μαρία Μίχου: "Για το ΠΑΣΟΚ που συσπειρώνεται, ανανεώνεται και δίνει την μάχη '
Καλωσορίζουμε τον Γραμματέα μας τον Ανδρέα τον Σπυρόπουλο σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Παράταξη μας ,τα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, για την ανασύνταξη της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Προώθηση του Συλλογικού Σήματος «Μ MACEDONIA THE GREAT»
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, διαδικτυακή συνάντηση με Προέδρους των Επιμελητηρίων της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδη, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Δωρεά 80 φορητών φαρμακείων σε σχολικές μονάδες της Πιερίας