14 Ιανουαρίου 2023

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν οι αγώνες για την ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
Αισιόδοξα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών για ακόμη μια χρονιά σην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η φετινή ομάδα έχει ικανό αριθμό αθλητριών και την αποτελούν όλες σχεδόν οι παίχτριες της περσινής χρονιάς αλλά και ενισχύσεις από μεταγραφές.

Πήρε Ρομάριο η Αναγέννηση Κολινδρού !


Το Δ.Σ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρομάριο Λουμάνι 27 ετών μέσος.Ο Ρομάριο έπαιξε στην Αγριά Βόλου Γ' Εθνική, Φίλιππο Μελίκης και Δάφνη Βόλου.Εκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στο σημερινό αγώνα. Ευχόμαστε στο Ρομάριο να έχει υγεία και να βοηθήσει την αγαπημένη μας.

Το 3ο ΓΕΛ Βέροιας συγκέντρωσε τρόφιμα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, με τη συναίνεση και προτροπή της Δ/τριας κ. Αναστασίας Καρακώστα, για μια ακόμη φορά, συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τα οποία παρέδωσαν, μαζί με τις καθηγήτριες κ. Ελισάβετ Λαζοπούλου και κ Αβραμίδου Πελαγία,

Εργαζόμενος στην καθαριότητα βρήκε και επέστρεψε πορτοφόλι
Σε μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία τον καθιστά παράδειγμα προς μίμηση προέβη ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρήκε και επέστρεψε ένα πορτοφόλι το οποίο είχε ποσό 150 ευρώ, ταυτότητα, κάρτες τραπεζών και διάφορα έγγραφα.

Μόλις 189 κενές ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα
Εξαντλούνται οι ΜΕΘ, προειδοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων). Από τις συνολικά 1.165 κλίνες, οι 976 είναι κατειλημμένες.