14 Μαΐου 2023

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος με μικρό οπλοστάσιο

 


Συνελήφθησαν, χθες (13-05-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -2- ημεδαποί, πατέρας και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση, παραβίαση των νομοθεσιών περί όπλων και περί ραδιοσταθμών.

Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν 85.000 ευρώ για την Νικολία

 


Στο δρόμο για την θεραπεία από τον σπάνιας μορφής όγκο στο νευρικό ιστό, που απειλεί τη ζωή της, η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, πέτυχε την πρώτη νίκη.

Αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές αξίας 700 ευρώ

 


Συνελήφθησαν χθες (13 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσαν από οικία σε περιοχή της Πιερίας ηλεκτρονικές συσκευές, σκεύη και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 700 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Ο γιγαντιαίος Μαστόδοντας στο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης

 


Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» συμμετέχει στο δεύτερο Φεστιβάλ του Δημοτικού Πάρκου του Δήμου Κατερίνης το οποίο Διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης και το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 12 Μαΐου με θέμα «12 Άθλους του Ηρακλή».


Κατά την επίσκεψή σας στο χώρο που μας παραχώρησε ο Δήμος Κατερίνης έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τα ομοιώματα ενός γιγαντιαίου Μαστόδοντα και μιας γιγαντιαίας χελώνας. Καθώς επίσης να πληροφορηθείτε μικροί και μεγάλοι μέσα από τα banner για το παλαιοπεριβάλλον της Πιερίας όπως αυτό ήταν πριν από 7.000.000 έτη.Συνελήφθησαν 6 καταστηματάρχες λόγω ηχορύπανσηςΣ

τη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων, ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προχώρησαν το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί διαφόρων τμημάτων της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο, η ηχοστάθμη των μηχανημάτων παραγωγής ήχου που διατηρούν.