27 Μαρτίου 2023

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Αναστασιάδης Πέτρος στην Περίσταση

 


Αναστασιάδης Πέτρος Θ.

Μακεδονίας 27, Περίσταση, 60150, ΠΙΕΡΙΑΣ
Πρακτορεία ΟΠΑΠ
Τηλέφωνο:
2351032383

Επικίνδυνο για την ασφάλεια των εργαζομένων το κτίριο του Κέντρου Πρόληψης Άτρακτος
Να παραχωρηθεί στο Κέντρο Πρόληψης Άτρακτος το μονόροφο κτίριο επί της οδού Εθνικού Σταδίου 1 στην Κατερίνη, που μέχρι τώρα φιλοξενούσε το Κέντρο Πρόληψης μέχρι την πρόσφατη μετακόμισή του, έτσι ώστε έχοντας τον τίτλο κυριότητας, να λάβει τις απαιτούμενες από την Πολεοδομία άδειες

Προσγειώσεις αεροπλάνων «με το μάτι» στη Ζάκυνθο
Μία σειρά ζητημάτων που έχουν ανακύψει με ραδιοβοηθήματα και άλλα ηλεκτρονικά όργανα σε περιφερειακά αεροδρόμια, αναδεικνύουν συνδικαλιστές στις αερομεταφορές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έχουν χαλάσει και τα δύο ραδιοβοηθήματα και γίνεται αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση των βλαβών.

Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο της Αθηνάς Κατσάρα
Την Κυριακή 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο της Αθηνάς Κατσάρα - Ζήση, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

"Τα κοράκια της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη"
της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου


Κοράκια κανονικά που διαγράφουν τα χρέη τους και παίρνουν τα σπίτια του κόσμου. Αυτή είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Και αυτό πλέον δεν κρύβεται.

Μαθητές του 2ου Δημοτικού Λιτοχώρου στον Δήμαρχο για τα σημαντικά ζητήματα της πόλης
Τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο συνάντησαν, το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023, μαθήτριες και μαθητές του 1ου τμήματος της έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

5 εκ. ευρώ στο δήμο Κατερίνης για ανάπλαση 17 πλατειών
Το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε 17 σημεία (πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της Κατερίνης) ξεκινά άμεσα μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χρηματοδότηση ύψους 5 εκ. ευρώ στον Δήμο Κατερίνης.

"Η Μικρασιατική καταστροφή" στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α Κατερίνης

Στα πλαίσια μνήμης των 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή, το Σάββατο 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα:

«Ο Ιεράρχης της θυσίας: Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης».

«Πορεία προς την Ανάσταση» στον Κολινδρό
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τις ενορίες των Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου και Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού και την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού:

Μία θεατρική παράσταση γεμάτη από Ιστορία και Πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού
Μία θεατρική παράσταση γεμάτη από Ιστορία και Πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στο κινηματοθέατρο ¨Ευκαρπίδη¨ από το Θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.