27 Ιανουαρίου 2023

Olympia Electronics Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας στη Μεθώνη

Η φιλοσοφία μας
Να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών.
Είμαστε Easy To Do Business With εταιρεία.

Μαρία Μίχου και Κώστας Κουτρούμπας έτοιμοι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η επιχείρηση «ψηφοδέλτια» στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ώστε το κόμμα να είναι έτοιμο «δια παν ενδεχόμενο» και οι υποψήφιοι να ριχτούν από νωρίς στην μάχη του σταυρού.

Κολώνα φωτισμού «τρυπά» μπαλκόνι πολυκατοικίας
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται δε, εάν πρώτα τοποθετήθηκε στο σημείο η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας ο Γιώργος Τζήμας
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Tαξίαρχο Γεώργιο Τζήμα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
Η ευσυνειδησία, το ήθος, η εργατικότητα και η υπευθυνότητά του αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχή του πορεία στα νέα υψηλά του καθήκοντα.
Θερμά συγχαρητήρια! Καλή δύναμη!

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 64χρονος στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας από την αυτοκτονία ενός 64χρονου συμπατριώτη τους, ο οποίος σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, στρέφοντας την καραμπίνα προς το κεφάλι του και πατώντας τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Πρόκειται για έναν αγαπητό, εργατικό, φιλότιμο και κοινωνικό άνθρωπο, ο τραγικός θάνατος του οποίου έχει συγκλονίσει τους συγχωριανούς του.

lefteria.blogspot.gr

Κινδυνεύουν και πάλι Καταφιώτικα και Μυλάυλακο με πλημμύρες λόγω Πέλεκα
Οι τελευταίες βροχοπτώσεις αποκάλυψαν τις αδυναμίες στην αντιπλημμυρική προστασία του Πέλεκα, λόγω της αλόγιστης αμμοληψίας κατά την κατασκευή της περιφερειακής οδού. Το ποτάμι σκάβει το πρανές κατάντη της γέφυρας προς τα Καταφυγιώτικα

Υλικά Οικοδομών Αφοί Κουτλουμπάση στην Κάτω Μηλιά

 


    Οικοδομικά υλικά
    Κάτω Μηλιά 
    afoikoutloubasi@gmail.com

2351081650

"Φίλε Θανάση, κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Καλό παράδεισο. Να αναπαυθεί η ψυχή της Σοφίας "
Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου και όλων των συνεργατών του Πολιτικού μου Γραφείου στον φίλο και συνεργάτη μας Θανάση Παπαμιχαήλ και την οικογένειά του για την απώλεια της πολυαγαπημένης του αδελφής Σοφίας.Φίλε Θανάση, κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Καλό παράδεισο. Να αναπαυθεί η ψυχή της.

Κυβερνητική δέσμευση η ανέγερση νέου Α.Τ. Ελασσόνας
«Θέλω κι από εδώ, την Ελασσόνα, να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη στενή συνεργασία μας, που δρομολόγησε την ανέγερση νέου σύγχρονου Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή.

Προτεραιότητα η κάλυψη οργανικών θέσεων της Πυροσβεστική Λεπτοκαρυάς
Στη συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελο Τουρνά έθεσα τα ζητήματα του κλάδου στην Πιερία, ειδικότερα δε:

Την κάλυψη των οργανικών θέσεων του πυροσβεστικού κλιμακίου Λεπτοκαρυάς

Ο Φούρνος της Μηλιάς στην Κάτω Μηλιά

 


Ψωμί

Αρτοσκευάσματα

Κάτω Μηλιά

2351081641

Μερικά χρήσιμα στοιχεία για τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή της Πιερίας
Η επίσκεψη στην Πιερία κλιμακίου με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καλογήρου ήταν απλά η αφορμή για να σταθούμε σε αυτό που είναι η ουσία της πολιτικής, δηλαδή στην υλοποίηση πρωτοβουλιών και στην εκτίμηση de facto πεπραγμένων.

Πρατήριο Υγρών καυσίμων Α.Π Νικόλαου Τζήκα στην Κάτω Μηλιά

Διεύθυνση:
15ο χλμ. Κατερίνης - Ελασσόνας, Κάτω Μηλιά
Τηλέφωνο:
2351081183

Φοβούνται για έκρηξη υποθαλάσσιου ηφαιστείου στη Σαντορίνη !

Το ηφαίστειο αποτελεί σοβαρή απειλή» επισημαίνουν οι ειδικοί.


«Ήταν ήσυχο για σχεδόν 400 χρόνια, αλλά το Κολούμπο, ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο λίγο έξω από το ελληνικό νησί της Σαντορίνης, δεν κοιμάται» λέει ο Guardian στο άρθρο του.